Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Sony Xperia - Android 7.0 és 7.1.1.

Az Android 7.0 után máris jön a 7.1.1-es verzió

Miközben a Sony a közelmúltban megindította a hivatalos Android 7.0-s frissítéseket, máris a 7.1.1-es verzióval kívánják átvenni a világelsőséget – némi kitétellel.
 

7.0

Az Xperia X Performance és az Xperia XZ-re is elérhetővé vált az Android Nougat – bár még nem, de hamarosan Magyarországon is.

A Xperia X Compact, valamint a Z szériákra pedig a jövő év elején érkezik a megannyi praktikus újdonsággal teli szoftververzió. A korábbi készülékek közül pedig a Z3+, a Z4 és a Z5 modellekre várható a frissítés.

A várakozást könnyítendő vagy azt épp felcsigázandó, a Sony közzétett egy hivatalos videót az Android 7.0-s felületéről.

Íme:


 A film többek között bemutatja az új keresőfelületet, az osztott képernyős és az energiatakarékos módokat, az üzenetküldő appot és a megújult kamerát is.


 

7.1.1.

Még nincs kész, de ígérik, hamarosan kész lesz, méghozzá – a Google-t leszámítva – a világon elsőként elérhetővé téve a még fejlettebb 7.1.1. szoftvert.

A Sony fejlesztő csapata azt állítja, már birtokukban vannak a forráskódok, csak a GMS, valamint a kompatibilitási tesztekhez szükséges programcsomagokra várnak.

Hogy mennyire gyorsan dolgoznak és mennyire bíznak abban, hogy elsőként vetik be a szoftverfrissítést, azt az is érzékelteti, hogy bátran kijelentették: „Ha találtok bárkit, a Google-t leszámítva, aki hamarabb adja ki a 7.1.1-es Androidot, készíthetitek a rohadt paradicsomokat!"