Grincs

Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Sony X900C 4K tv

A világ legvékonyabb 4K tévéi

Létezik, azt tudjuk január óta, hamarosan kapható is lesz, ígérte a Sony, de most már ára is van, sőt a jövő hónapban elérhetővé válik a vásárlók számára is.


Arról a Sony 4K tévészériáról van szó, amely vékonyabb bármely okostelefonnál.

A X910C egy igazi mamut, a maga 75 hüvelykes képernyőjével, az ára is igazodik a nagyságához, várhatóan 5500 $-ért lesz megvásárolható. Két kisebb, de azért elég nagy X900C modell is társul hozzá, az 55 hüvelykes 2500 $-ért, a 65 hüvelykes pedig 4000 $-ért bukkan fel a világpiacon. S várhatóan, ha kis késéssel, de nálunk is.


A tévék legszembetűnőbb tulajdonsága a karcsúságuk, 0.2 hüvelyk vagyis 5 milliméter széles a legvékonyabb pontjuk, vagyis tényleg keskenyebbek mint egy mobiltelefon. A kvantumpontokat hasznosító Triluminos panel azonban a Sony valaha kínált legnagyobb színtartományát teríti a képernyő előtt ülők elé. Az X9000 és a X9100C is Adroid TV platformon fut, így egy valóságos és szószerinti szórakoztató központjává válhatnak a nappaliknak. Aki még nem fér hozzá sűrűn a 4k tartalmakhoz, a kisebb felbontású filmeket és közvetítéseket  4K közeli feljavításban élvezheti.