Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Sony World Photography 2017

 Sony World Photography Awards pályázat 2017


A világ legnagyobb fotóversenyére 2017. januárig lehet jelentkezni, új kategóriákban is.


Nyerni vagy helyezést elérni a világ legnagyobb fotópályázatán alighanem egy karrier megerősödését vagy útnak indulását jelenti azok számára, akik részt vesznek a Sony World Photography Awards pályázatán a Professzionális, Nyílt, Ifjúsági, Nemzeti és Diák Fókusz kategóriákban. Természetesen nem csak a nemzetközi hírnév a nyertesek jutalma, komoly pénzdíjazás és a Sony elismeréseként adott, legújabb digitális képalkotó eszközi is társulnak hozzá.

A fotóverseny 2017-ben új kategóriákat indít - kreatív kihívások elé állítva a fotósokat. A versenyre a világ minden tájáról bárki ingyenesen jelentkezhet, a pályamunkákkal a www.worldphoto.org oldalon lehet nevezni.

A hivatalos zsűri elnöke Zelda Cheatle (Egyesült Királyság) lett, a zsűribe mexikói, etiópiai, olasz és francia szakembereket választottak.

"Egy jó képnek nem feltétlen kell mindig mestermunkának lennie," - állítja Zelda Cheatle, szakmai verseny zsűrielnöke, - "létezése pusztán a vak szerencsének vagy a készítő jó ítélőképességének köszönhető – a lényeg, hogy a megfelelő kép mindig gondolkodásra készteti az embert." 

FotóCredit: © Raniel Jose Castañeda, Fülöp-szigetek, Entry, Open, Kultúra, 2017 Sony World Photography Awards