Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Sony SteadyShot

Mesteri szelfik, stabil videók, kivonuló modellek

Mit tud a SteadyShot? Hova tűnik a C és az M sorozat? Lehet-e éjjel is remekül szelfizni?


Sziklaszilárd képstabilizálás


Íme, egy videó, amely azt mutatja, mit tud a Sony Xperia X sorozat SteadyShot technológiája – miként és mennyire képes a videofelvételeket stabilizálni.

Júniusban kerül piacra a Sony Xperia X és az Xperia X Performance, mindkettőben 23 megapixeles a hátsó kamera. De egyik sem a megszokott optikai képstabilizátorral van ellátva, helyükre a SteadyShot technológia lépett, amely a fotókat és videókat egyaránt digitális eljárással stabilizálja, meggyőző módon. A felvételen a kikapcsolt és bekapcsolt SteadyShot módban készített képek láthatók.Csak az Xperia X maradnaA kiszivárgott hírek szerint a Sony a jövőben csak egyetlen mobilsorozatot tartana meg, a többi típust pedig mellőzné. Vagyis: az Xperia Z után a C és az M sorozat tagjait is kivezetné a piacról. A piaci értékesítést az Xperia X sorozatra koncentrálnák. A C sorozat korábban beharangozott új modelljeit pedig az X sorozatba integrálnák. A belépőszintű E sorozat azonban jó eséllyel megmarad.

Az X széria lefedné a közép-, a felső-, illetve a csúcskategóriát is. Ez az időszak akár 2018-ig is eltartana, ám ez idő alatt a Sony egy új, valóban forradalmi mobil-megoldás fejlesztésén akar dolgozni, de ennek részleteiről még semmi sem szivárgott ki.


Xperia XA ULTRA 
Az Xperia X széria következő tagját a Sony mint a szelfikamerák mesterét vezette be  a köztudatba. A középkategóriás telefont 6” kijelzővel, 16 megapixeles előlapi kamerával, éjjel-nappali fényviszonyokra specializálódott képérzékelővel és két napos akkumulátor üzemidővel állítják hadrendbe.

A szelfikamera egy természetes fényű vakuval is rendelkezik, az optikai képstabilizátor pedig kiszűri a kézremegést. A fő kamera 21,5 megapixelles, hibrid autofókusszal és gyors kioldással.