Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Sony PS4 játékok 2016

Sony: játéközön…

 

Párizs idén is elégedettséggel töltötte el a játékmániásokat, a PS4 rajongók csak kapkodták a fejüket a Sony Paris Games Week sajtókonferenciáján és show-ján.
 

Az idei bemutatóknak különös jelentőséget adott az a tény, hogy Európában 20 éve rajtolt el az első PlayStation. A konferenciáján megállás nélkül mutatták a → PS4 konzolra megjelenő játékokat, főleg azokat a címeket, amelyek csak erre a platformra lesznek kaphatók.


Fontos: az alábbi klipp 16 éven aluliaknak nem ajnalott
Mi várható? A Call of Duty: Black Ops 3 egy exkluzív pályával bővül PS4-en. A Street Fighter V-ben hat új karakter jelenik meg, és mindegyike megvehető lesz az in-game krediteket használva. De 2016 februárjáig kell várni rá.

A Star Wars: Battlefront is új jelenetekkel gazdagodik. Kiderült, hogy a Tekken 7 is elérhetővé válik PS4-en - a játéktermekből átköltözik az otthoni konzolokra, persze bővített kiadásban, ez mind tartalmi, mind grafikai frissüléssel jár együtt.

A 2K Games és Gearbox nyílt bétaverziója PS4-en lesz először elérhető - nagy ütközetekkel, kooperatív játéklehetőséggel, sokféle játékmóddal.H ogy ez meg micsoda? Elég lesz itt két kulcsszót leírni az azonosításhoz: Borderlands és Battleborn.

További újdonságok, fesorolás szerüen, aki kiváncsi rákattint s máris láthatja az előzetesét. 

Detroit  |  Wild  | Gran Turismo Sport  |  Robinson: The Journey  | Until Dawn kiegészítője, a Rush of Blood RIGS: Mechanized Combat League