Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Sony PS 4K Neo

Előz a NEO?

Puhatöltésű akkumulátoroktól a feketeszilíciumos érzékelőn át a kopogtató PS Neoig…Hosszabb életű mobil-akkumulátorok


Olyan, még béta állapotú Marshmallow-frissítést (23.5.A.1.238) kapnak a Sony Xperia Z2, Xperia Z3 és Xperia Z3 Compact készülékei, amely soha nem tölti fel 100 százalékra az akkumulátort, ám ezt nem ráadásként teszi, hanem az üzemidőt csökkentve.

Az úgynevezett puha-töltés nem engedi teljesen feltölteni az akkumulátort, így hosszabbítva meg annak élettartamát. Ez azoknak jó hír, akik nem cserélgetik telefonjukat, hanem ragaszkodnak kedvencükhöz két-három évig. Az üzemmód azonban nem kötelező érvényű, a beállítást ki is lehet kapcsolni.


 Elképesztő képérzékelő


A hírek szerint a Sony egy SiOnyx jelölésű, úgynevezett fekete szilíciumra épülő képérzékelőn dolgozik, amelynek a megszokottnál jóval, akár harminc-negyven százalékkal is nagyobb az érzékenysége – mivel a lézeres bemarással felvitt porózus szilíciumnak köszönhetően csökken a tükröződés, visszaverődés.

Az még nem látott napvilágot, hogy ez a szenzor mely Sony termékekben jelenik meg először.Jön a Neo


A Sony alighanem beelőzi Microsoft Project Scorpio-t, és még az idén, az év vége előtt debütálhat a PS4 Neo, amely az erősebb grafikus kártyának köszönhetően 4K megjelenítésre is képes lesz. A Neo jobb processzort és több memóriát is kap.

Ám senki ne keseredjen, nem jelennek meg, legalább is egyelőre, direkt a Neora optimalizált játékok, a modell maga ismeri fel majd a játékban rejlő magasabb színvonalú megjelenítés lehetőségét, és ennek megfelelően válik optimálissá a kép.