Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


SONY JÖVŐ

Nyakék vagy fejhallgató? Mind a kettő.

 

Az N fedőnevű fejhallgató/nyakhallgató tökéletes hangélmény nyújt, de semmit se kell a fülbe dugni vagy a fejre illeszteni.

 

Egy úttörő technológiai kutatási és fejlesztési kezdeményezést indított el a Sony, amely a Future Lab Program (A Jövő Műhelye Program) nevet kapta. A program újdonsága, hogy egy kifejezetten nyitott, kreatív környezetet szeretne teremteni, amelybe jobban bevonná a felhasználókat.

Ennek érdekében gyors és közvetlen útvonalakat építenek ki a társadalommal való kommunikáció elősegítésére, s a törekvés részeként azt tervezik, hogy még a fejlesztési fázisban bemutatják egyes prototípusaikat a nagyközönségnek. Ezáltal pedig a visszajelzések figyelembevételével alakíthatják ki a végső verziót.

Az első ilyen projektet az SXSW Interaktív Fesztiválon mutatják majd be március 12-én a texasi Austinban.  A Sony számos új technológiáját és prototípusát fogják itt leleplezni, s közöttük lesz az „N” fedőnevet viselő készülék is, amely a zenehallgatást kívánja megreformálni: úgy nyújtva tökéletes hangélményt, hogy a felhasználónak nem kell semmilyen eszközt a fülébe dugnia, sőt, még csak nem is kézzel kell irányítania.

Még több: 
http://www.futurelab.sony.net/