Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Sony A7R II

A Sony legjobb kompakt fényképezőgép-rendszere

Nézze meg a világ első, hátsó megvilágítású, 35mm-es Full-Frame szenzoros fényképezőgépét. Augusztustól pedig már meg is vehető.


Még a nyáron, augusztusban elérhetővé válik a Sony A7 széria full-frame szenzoros fényképezőgépe, az A7R II. Kódnevén az ILCE-7RM2.

Az A7R II a Sony legjobb kompakt fényképezőgép-rendszere, bár megjelenésre úgy néz ki, mint egy kis DSLR. A 7R II érzékelőjének felbontása 42,4 megapixel, így a világpiacon a második legmagasabb felbontású  full-frame kamera.  A modell 36 x 24mm méretű, hátsó-megvilágítású CMOS képérzékelővel rendelkezik. Méghozzá a világon elsőként. Autófókusz rendszere  40% -kal gyorsabb, mint az elődjének, köszönhetően a 399 pontos fázisérzékelőnek.  Videó módban pedig 4K, vagyis 3840 x 2160 pixeles felbontásra képes.

Ez a modell nem állítja választás elé a fotósokat, hogy nagyfelbontású, de gyenge fényviszonyok mellett alacsony érzékenységű vagy magas érzékenységű, de alacsony felbontású kamerát használjanak, az A7R II úgy tűnik, mind a két feladatnak megfelel.Szoftverfrissítések

A Sony a korábbi modelleket sem hanyagolja el.

Szoftverfrissítést kaptak az Alpha 7 gépek, köztük az A7, az A7R és az A7S. A programok telepítése után mindhárom modell gyorsabban feléled a bekapcsolás után, vagyis rövidítették a készenléti idejüket. Ugyanezt a frissítést kapta az A6000-es fényképezőgép is, új funkcióként kiegészülve XAVC S video formátummal. A letöltések – itt kereshetsz rá - ingyenesek, telepítésük pedig házilag is elvégezhető is.