Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Sony a héten (23)

Sony újdonságok
 
Egy kecses, vezetékmentes Xperia Z2 töltő, havi hat ingyen letölthető PlayStation játék és az Xperia T3 okostelefon a Sony e heti újdonságai.
 
 Xperia T3

Várhatóan július végén tűnhet fel a kereskedelmi forgalomban a Sony 5,3 colos, a maga nemében egyedülállóan kecses, alig 7 milliméter vékony Xperia T3 okos telefonja. A kijelző széles betekintési szöge, erősebb napfény mellett is élvezetes megjelenítő ereje és színhűsége az IPS technológiának köszönhető.  A Mobile BRAVIA Engine 2 képjavító csak fokozza az 1280 x 720-as felbontásban megjelenő vizuális élményt. A 8 megapixeles főkamera munkáját egy LED-es segédfény támogatja, amely kivált rossz fényviszonyoknál tesz jó szolgálatot.

Előoldali kamerája 1,1 megapixeles. A könnyű és ultravékony készüléket tiszta vonalvezetésű alumíniumkeret és egy prémiumborítás teszi még vonzóbbá. Az Xperia T3 támogatja a szupergyors 4G/LTE hálózatot, a 4 magos CPU 1.4 GHz-es processzorral pedig olyan gyors, hogy mindenféle szórakozásra kiváló – jövet-menet egyaránt. A készülék igen könnyű, mindössze 15 deka. A telefon várható ára még nem ismert, de az már bizonyos, hogy fekete, fehér és bíborszínben kerül a boltokba.

 
 
Vezetékmentes töltő

Különleges, vezeték nélküli töltővel rukkolt elő a Sony az Xperia Z2 csúcsmodell tulajdonosai számára. A szett két darabból áll, egy WCR12 Qi azonosítójú, készülékre szabott tokból és egy WCH10 jelzésű töltőpultból, amely formáját tekintve olyan, mint egy poháralátét, csak ezt a konnektorhoz lehet csatlakoztatni. A kör alakú töltő alig 8 centiméteres átmérőjű, s a vastagsága pedig még az egy centit sem éri el. A kábel hossza, hogy könnyű legyen a töltő elhelyezése, viszont majdnem két méteres. A töltőcsomag nem okoz gondot egy kézitáskába helyezve sem, hisz az egész ötdekányi terhet jelent. A töltő fehér LED kijelzője, amíg a feltöltés tart, pulzálva világit, s amikor a folyamat befejeződött, folyamatosan világit. Használaton kívül igen csekély, 300 mW-os a fogyasztása, így nem nevezhető energiapazarlásnak, ha a konnektorba dugva marad. Mivel egy Qi szabványnak megfelelő töltőről van szó, s ezzel önmagában nem kompatibilis a Z2, így csak a tokba helyezve lehet a telefont tölteni.
 
 
PlayStation Plus – havonta hat ingyenes játék 

Júniustól havonta hat ingyenes játékot tölthetnek le a PlayStation rajongói.  Sőt, a Sony úgy döntött, hogy a PS Plus négy éves születésnapja alkalmából minden hónapban 6 játékot tesz elérhetővé térítésmentesen. Kettőt PS4-re, kettőt PS3-ra, kettőt pedig PS Vitára. A játékok minden hónap első szerdájától lesznek letölthetőek. Íme, a júniusban elérhető játékok:
 
PlayStation 4: PixelJunk Shooter Ultimate (Cross Buy), Trine 2: The Complete Story.
PlayStation 3: NBA 2K14, Lone Survivor (Cross Buy).
PlayStation Vita: Dragons Crown, Surge Deluxe.
 
Mindeközben befejezte a pályafutását a Sony első kézi konzolja, a PSP, vagyis a PlayStation Portable, amelyből 10 év alatt megközelítőleg nyolcvan millió kelt el világszerte. Az európai boltokból ebben az évben vonultatják vissza a konzolokat, utódjáról már korábban gondoskodtak, hisz a 2012-ben debütált PlayStation Vita pont ezt a szerepet tölti be.