Grincs

Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Sony a héten (46)

Sony: búvárok és fotósok

Sony bolt nyílik Dubaiban a víz felszíne alatt, búvárruhás vásárlókkal. A legjobb fotóst keresi a Sony World Photography Awards.


Sony búvárruhában


Még karácsony előtt megnyitja a Sony az első víz alatti techboltját. A Xperia Aquatech Store Dubaiban, a partok mentén, négy méterrel a víz felszíne alatt várja a vásárlókat – búvárruhában.

A víz alatti üzletbe bárki betérhet, pontosabban beúszhat a tapasztalt, hivatásos búvárok kíséretében.

Az üzlet természetesen a Sony vízálló modelljeit, okos telefonjait és tableteit kínálja, az eligazodás nem lesz nehéz, az aquaáruház kialakítása víz alatti sétára is alkalmasan lesz kialakítva. Ruediger Odenbach, a Sony Mobile közel-keleti és afrikai alelnöke azt mondta, hogy az egység látogatása minden látogató számára hatalmas, és egyben felejthetetlen élmény lesz, amely által megtapasztalhatják a Sony személyes, és egyedülálló innovációit.


A legjobb fotóst keresik


A Sony idén is meghirdette Magyarországon a fotográfusok versenyét, a Sony World Photography Awards-ot, annak reményében, hogy megtalálja az ország legkiválóbb fotósait.

A felhívásra minden fotós – profi és amatőr - jelentkezhet, külön kötöttségek és feltételek nélkül. A nevezés a www.worldphoto.org oldalon keresztül ingyenes. A profi fotósok 15 kategóriában, a Nyitott szekció résztvevői pedig 10 kategóriában nyújthatják be műveiket. Külön kategóriában indulhatnak a felsőoktatásban tanulók, és a 20 éven aluliak.

A jelentkezés határideje 2015. január 5. Eredményhirdetésre 2015. március 18-án kerül sor. A nyerteseket értékes Sony eszközökkel díjazzák, a legjobb alkotások pedig megtekinthetőek lesznek a londoni 2015 Sony World Photography Awards kiállításon. Fotó: SonyWorldPhotographyAdwards by facebook