Grincs

Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Sony a héten (38.2)

Csodaobjektív


Ugyan Sony a héten mutatta be, de várhatóan csak karácsony előtt érkezik a boltokba a világ első 35mm-es, full frame objektíve, motoros zoommal.
A Sony legújabb objektíve hasznos kiegészítőként szolgálhat a fotósoknak és a videósoknak egyaránt. A SELP28135G az első full frame objektív, motoros zoommal, amely kompatibilis a Sony E bajonettes fényképezőgépeivel, például a Sony α6000/5100 modellekkel, valamint olyan Super 35 mm formátumú kamerákhoz is csatlakoztatható, mint a NEX-FS700 vagy az új PXW-FS7. A fókusztávolsága 42-202.5 mm-ig terjed (35 mm egyenértékű gyújtótávolság) APS-C szenzoros fényképezőgépekkel.


Az FE PZ 28-135 mm F4 G OSS objektív 4K és Full HD videofelvételeket és mozgóképeket is tökéletes részletességgel rögzít a gyártó szerint. Az állandó F4-es maximális blendenyílásnak köszönhetően kiváló mélységélességet és stabil expozíciót biztosít a nagy látószögtől a telefotóig egyaránt.

A SteadyShot optikai képstabilizátor révén még az állvány nélkül készített képek is élesek lesznek. A nagy objektívekre jellemző tulajdonságok ellenére a készülék könnyű és kompakt, így segítve a maximális mobilitást, ráadásul por- és nedvességálló. Az FE PZ 28-135 mm F4 G OSS (SELP28135G) full frame objektív értékesítése várhatóan 2014 decemberében kezdődik Európában.