Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Sony a héten (38.1)

Kicsi, de játékos: Xperia Z3 Compact  tablet

Ősszel kerül piacra a világ legvékonyabb, legkönnyebb, vízálló 8 colos tabletje.Az Xperia Z3 Compact kicsi, de erős, az akkumulátora akár 15 órányi videózást is lehetővé tesz, alapból 16 GB-os tárhellyel, amely 128 gigásra bővíthető.  8 colos, Full HD-s a képernyője, a táblabépet egy Qualcomm Snapdragon processzor 801 hajtja, ugyanaz, mint a Z3-as nagytestvérét. Legizgalmasabb képessége, hogy általa PS4 játékok vezérelhetők Wi-Fi kapcsolaton keresztül, s mivel a tablet vízálló, akár a fürdőkádban is élvezhető a játék.

A táblagép méreteit tekintve kicsi, mindösszesen 280 grammot nyom. Mindemellett s azonban a képernyője 8 hüvelykes és 1200x 1920 pixel felbontású. Természetesen víz és porálló, így ellenáll a pornak és sárnak, esőnek, és az apróbb vizes baleseteknek, nem kell félteni a strandon sem, bátran lehet olvasni vagy filmet nézni. A tablet 4G/LTE és sima WiFi-s változatban lesz megvásárolható.

Míg az előlapi kamerája csupán 2, 2 megapixeles, bár ezzel is Full HD felbontású filmeket lehet rögzíteni, addig a hátlapjára egy 8, 1 megapixeles kamera került, video stabilizálóval és automatikus jelenetválasztóval.

Az Android 4.4.4 KitKat operációs rendszert futtató kompakt tablet ősztől lesz kapható, különböző színekben. A páratlanul karcsú és vékony laptop könnyen kezelhető fél kézzel is, és minden bizonnyal zseniális úti- és ingázó társnak bizonyul.