Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Sony a héten (36)

A legkisebb, a parfümös és a vízálló

Szeptember a legkisebbek hónapja, már ha a legkisebb MILC-ről vagy a legkisebb, parfümnek álcázott fényképezőgépről van szó, ráadásként pedig jön a leginkább vízálló okostelefon…Hat új játék szeptemberre


A PlayStation rajongói havonta hat ingyenes játékot tölthetnek le térítésmentesen. Íme, a PS Plus előfizetőinek szánt szeptemberi ingyenes kínálat: a PlayStation All-Stars Battle Royale, a Velocity 2X, a Sportsfriends, a Hoard, a TxK, valamint a Joe Danger PS Vitás változata. Az augusztusi játékok, a Road Not Taken, a FEZ, a Crysis 3, a Proteus, a Metrico és a LEGO Harry Potter 5-7 Years már nem lesznek elérhetők.

 

 

 

 

 

Sony A5100: a legkisebb MILC


Olyan kicsi, hogy egy zsebben is elfér, mégis éles, elmosódásmentes akciófelvételek, életteli portrék, valamint zajmentes, mozifilm hatását keltő Full HD filmek készíthetők a Sony A5100 okos fényképezőgéppel. A világ legkisebb cserélhető objektíves digitális fényképezőgépében beépített vaku és Wi-Fi található. A gép lelke egy 24 megapixeles felbontású, AF érzékelős, APS-C méretű CMOS szenzor. A 180°-ban felhajtható kijelzőnek alighanem a selfie rajongók örülnek majd a legjobban. Képességei kis mérete ellenére messze felülmúlják az okostelefonok kameráit, és a kompakt fényképezőgépekét is. Még a leggyorsabb mozgások esetén is éles képeket készít. 23,4 megapixeles EXMOR CMOS szenzora garantálja a hibátlan részleteket és textúrákat, még fényszegény környezetben is. A készülék 2014. szeptember végén érkezik Magyarországra.

 

 

 

Parfümfotós


A Sony egy izgalmasan különleges, kézbesimuló fényképezőgéppel kápráztatja el hölgy vásárlóit, a káprázatot Swarovski kristályok is erősítik… A kifejezetten nők számára készült – stílustalanul – DSC-KW1 néven forgalomba kerülő fényképezőgép egy parfümösüveget formáz, és egy apró női tenyérben is elfér, szinte észrevétlenül. Így aztán titokban is lehet vele fényképeket készíteni… A 180 fokban forgatható, 21 mm ekv. gyújtótávolságú, f/2,0 fényerejű objektív mögött 1/2,3" típusú, 19 millió pixeles CMOS képérzékelő lapul. A 3,3"-os OLED kijelzője egyrészt képnézegető, másrészt kezelőfelület is, hiszen érintés érzékeny. A parfüm-kamera modelljei fehér, zöld, ibolya és pink színekben lesznek kaphatók – egyelőre Ázsiában, s átszámítva nem csekély 630 euróért.

 

 

 

 

A vízálló Xperia M2 Aqua 


Néhány héten belül, de még szeptemberben megérkezik Magyarországra is a Sony új, kifejezetten vízálló telefonja, az Xperia M2 Aqua. A középkategóriás készülék egy méter mély vízben akár harminc perces működésre is képes. A nyolc megapixeles fényképezőgéppel és a speciális alkalmazáscsomaggal elképesztő fotókat lehet készíteni esőben és víz alatt egyaránt. Az Xperia M2 2300 mAh-s akkumulátorral, 4,8 inches qHD felbontású IPS panellel, AQ Snapdragon 400 processzorral és 4.4-es KitKat Androiddal érkezik majd a boltokba.