Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Sony a héten (35)

Sony a legjobb Európában...hatszor

 

Az EISA (Európai Kép- és Hang Szövetség) HAT kategóriában is Sony terméket ítélt a 2014/15-ös év legjobbjának. Íme: 

1. Európa legjobb > professzionális kompakt fényképezőgépe az α7R. A tökéletesen kézre simuló formán és a könnyű hordozhatóságon túl olyan tulajdonságokban gazdag, amelyek által a gép egy profi fotós számára is, kompromisszumkötés nélkül is megfelelő. A fejlesztéseknek köszönhetően kiváló felbontású, nagy érzékenységű és alacsony képzajú fotók készíthetők, az extrém nagy pixelszám miatt bekövetkezett pixelméret csökkenés ellenére is.
 

2. Európa legjobb > kompakt fényképezőgépe a DSC-RX100 III. Tökéletes Cyber-shot, egy zsebméretű abszolút tudástár. Már ami a fixobjektíves fényképezést illeti. Tartós és masszív, jól bírja az utazással járó strapát, kellően nagy a lencséje és gyors a processzora, ráadásul fejlett mozi funkciókkal kiegészített. A 180 fokban dönthető LCD kijelző teszi könnyebbé a fókuszálást…

 

3. Európa legjobb > videokamerája az FDR-AX100. A kamera hibátlanul rögzít a Full HD felbontásnál négyszer részletesebb, 4K Ultra HD (3840×2160 képpont) képminőségben – a nem professzionális kamerákhoz képest nagyobb érzékelőjének köszönhetően. Képfeldolgozó processzora területspecifikus zajcsökkentéssel és részlet-reprodukálással biztosítja a kivételesen részletes, élénk és élethű felvételek készítését.
 

4. Európa legjobb > 4K Ultra HD tv-je a KDL-65X9005B. Minden képkocka pengeéles, az eredetivel megegyezően részletgazdag. A Sony saját fejlesztése, a TRILUMINOSTM kijelző kelti életre a színeket – elképesztő élethűen. Az új generációs háttérvilágítás pedig még tisztábbá teszi és nagyobb színmélységet is nyújt. Mindez kiváló hangzással párosul. 

5. Európa legjobb > táblagépe az Xperia™ Z2 Tablet. Nemcsak elegáns és könnyen hordozható, de a világ legvékonyabb és legkönnyebb wifi-képes táblagépe, amely természetesen vízálló is. Az egy kézben is elférő táblagép képernyője egységes és élvezetes vizuális élményt nyújt bármilyen szögből nézve.

 

6. Európa legjobb digitális audiorendszere a HAP-Z1ES. Az audiolejátszó a nagy felbontású hangfájlokból a legfinomabb részleteket is kihozza. A zenék számítógépről is átmásolhatók, akár vezeték nélkül, s a lejátszható dalok száma szinte végtelen, hiszen 1 TB-os a kapacitása. Az alkalmazás automatikusan szinkronizálja a frissítéseket, biztosítva, hogy a lejátszó mindig naprakész legyen.