Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Sony a héten (33)

Hajlított képernyő - 4K képminőség

Jön a hajlított képernyős, 4K-s Sony Bravia, debütál a Z2 tablet utóda, s elérhetők már az Xperia E1 és E1 dual alapmodellekre is a KitKat frissítések…


Ívelt Bravia


A Sony egy darabig egyenes derékkal tartotta magát, aztán most mégis meghajolt a versenytársak előtt, de rögtön előzésbe is kezd – az ívelt képernyős tévék piacán. A Sony hajlított tévéi, a Bravia S90-es szériához tartozó készülékek közül az egyik egy 65, a másik egy 75 hüvelykes televízió, természetesen 4k-s felbontással – és igazi mozi élményt kínálva.  A Sony képminőséget a Triluminos, a 4K X-Reality PRO engine és a Motionflow XR800Hz technológiai jellemzők biztosítják, a tökéletes hangzás a 4.2-es hangszórórendszerből fakad, az extrák közé pedig a levehető Skype-kamera, valamint egy aktív 3D és két 3D-s szemüveg tartozik.  A kijelző precízen tervezett íveinek köszönhetően  kényelmesen élvezhető az élethű látvány. A Sony alacsonyabb szöget használt a már kapható, hasonló készülékekhez képest, állítólag azért, mert így a kép egyáltalán nem torzul, s a néző az események középpontjában érezhetik magát.


KitKat frissítés


A Sony korábbi ígéretéhez híven az Xperia E1 és az E1 dual készülékei is megkapták az Android KitKatet, miután a japán gyártó letölthetővé tette a frissítést e két modellre. Az elérhetőség országonként és régiónként változhat, ám hamarosan mindenki számára telepíthetővé válik a 4.4-es verzió. A japánok ígéretei szerint az Xperia M2 és M2 dual lesz az a következő két modell, amely szintén megkapja majd a legújabb Android operációs rendszert.


Berlini debütálás


Alig fél éve rukkolt elő a Sony az Xperia Z2 tablettel, a hírek szerint máris egy újabb, 8 colos modell bemutatója közeleg. Várhatóan a berlini IFA 2014 kiállításon mutatkozik be az 5,2 colos Xperia Z3 okostelefonnal (lásd a képet) és annak 4,5 colos kompakt változatával egyetemben, s a hírek szerint a QX10 és QX100 külső kamerák is utódot kapnak.