Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Sony a héten (29)

A világbajnok SP-től a fesztiválkütyükig

Párhuzamos (okostelefon) világbajnokság, hordozható fesztiválkütyük és egy abszolút selfie mobil...


Sony Xperia SP a világbajnok


Ki lesz a 2014-év világbajnoka, mármint az okostelefonok közül? Ezt a kérdést tette fel a PC World a brazíliai viadal kezdetén olvasóinak. A labdarúgó-világbajnoksággal párhuzamosan zajló okostelefon vb-t a PC World rendezte, több fordulóban, az olvasói szavazatai alapján. A győzelemért 16 telefon indult. Az okostelefon-világbajnokság négyes döntőjébe a Sony Xperia SP, a Sony Xperia Z2, a Samsung Galaxy S5 és a Sony Xperia Z1 jutott, a döntőt a Sony Xperia SP és a Sony Xperia Z2 vívta, s a viadalból az SP került ki győztesen.


Direkt selfie: Sony Xperia C3


Bár egy amerikai pszichológiai társaság a mentális zavar jelének minősítette a selfie készítés őrületét, se a celebek, se a halandó userek nem sokat tőrödnek ezzel a véleménnyel. És senki sem tudja még, mikor éri el a csúcsát a különleges helyszíneken készített okostelefonos önarcképek őrülete… A Sony most egy, direkt a selfie-re összpontosító megoldással rukkolt elő. Neve is van: Sony Xperia C3.

A kamerarendszere a legérdekesebb része. A főkamerájával 8 megapixeles fotók készíthetők egy Sony Exmor RS képérzékelő támogatásával, előlapi kamerája pedig 5 MPixeles képek kreálására ad lehetőséget, mindezt egy, az előlapon elhelyezett, puha, szórt fénnyel dolgozó vaku is segíti. A Superior Auto üzemmód az elkészített képeket automatikusan módosítja, attól függően, hogy a háttérvilágítás mennyiben befolyásolná a végeredményt. Az okostelefon más tekintetben és egyébként mindazt tudja, ami egy Xperia sorozat darabjától elvárható és megszokott. Augusztustól kezdik a Távol-Keleten piacra dobni, s aztán jön a többi földrész.


Sony kütyük strandra, fesztiválra


A nyár a strand és a fesztiválok évszaka. Íme, az a négy Sony kütyü, amit nem hagyhatunk otthon, s amit könnyű magunkkal vinni, bárhová megyünk is a nyáron – mert jó szolgálatot tesz vízparton vagy sátorban egyaránt…


Hordozható töltő Kevés bosszantóbb apróság történhet, mint ha pont akkor… merül le a telefonunk vagy bármely hordozható eszközünk. Márpedig egy fesztiválon sorban állni egy mobiltelefon-töltő állomáson, vagy egy strandon konnektort keresni nem épp nyári mulatság. A CP-V3 hordozható töltő épp ezen a gondon segít: 2800mAh kapacitás és 1.5A kimenő áram biztosítja a gyors töltést.
Optikai zoom telefonokhoz A DSC-QX10 telefonra rögzíthető optikai zoom direkt a fesztiválozók kedvence lehet, hiszen segítségével villámgyorsan átalakítható az okostelefon egy nagyfelbontású szenzorral, optikai zoommal, Optical SteadyShot képstabilizátorral és kézi irányítással rendelkező fényképezőgéppé.  Könnyen elfér a zsebben, megannyi beállítást tesz lehetővé, s távol állva a színpadtól is a zoom segítségével meggyőzően élethű és közeli képek készíthetők. És persze meg is oszthatók azonnal.Vezeték nélküli fejhallgató A Sony MDR-ZX sorozat trendi fejhallgatóival a legjobb zenék akár egyhuzamban, fél napon át is hallgathatók. A vezeték nélküli és összecsukható MDR-ZX750BN fejhallgatóval Bluetooth® kapcsolaton keresztül élvezhetők az okos telefonon, táblagépen tárolt dallamok. Tökéletes megoldás utazás közben éppúgy, mint két koncert között a sátorban lazulva… Külön öröm, hogy digitális zajcsökkentő technológiája a háttérzajok 98%-át kiszűri.
Vezeték nélküli hangsugárzó Amilyen kicsi, olyan erős az SRS-X3 és az SRS-X2 vezeték nélküli hangszóró hangja. Vonzóan stílusos forma, tartós szerkezet és hihetetlen, kompromisszumok nélküli  hangzás jellemzi mindkét hangszórót. A beépített akkumulátor egy töltéssel akár 7 órán keresztül is bírja szusszal. És nemcsak egy szobában, teremben, de kint a szabadban is képes betölteni a teret… mármint a sugárzott zenével.