Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Sony a héten (21)

Sony újdonságok

 

Júliusban ingyenes Jackson album az Xperia Z2-re, formás és pompás vezeték nélküli hangszórók és az DSC-RX100 III. kiadása a Sony e heti meglepetése.


 
Sony & Jackson: Xscape album ajándékba
 

xscapeMi köze van a Sony Xperia Z2 csúcsmodellnek az öt éve elhunyt Michael Jacksonhoz? Egy hónapig alighanem óriási… Júliusban ugyanis a Z2 birtokosai ingyen letölthetik Jackson második posztumusz válogatás albumát. Az XPERIA Z2 csúcsmobiljának tulajdonosai 2014 június 30-tól egészen július 31-éig élhetnek a Sony ajándékával. Az XSCAPE című album a popkirály korábban kiadatlan nyolc dalát tartalmazza, köztük azt a "Slave a Rhythm" zenét is, amelynek egy részletét a Sony is felhasználta az Xperia Z2 mobiltelefon reklámkampányában. Az album az Xperia Lounge alkalmazáson keresztül tölthető majd le. A dalok hangzását kimondottan a Z2-re és a hozzá tartozó MDR-NC31EM fejhallgatóra optimalizálták.


 
A Sony új üdvöskéje: DSC-RX100 III
 
rx100

Három a magyar igazság, de erről a japánok aligha tudnak. Mégis. A népszerű RX100-as fényképezőgépek most bemutatott harmadik kiadása (amely egyszerűen a RX100 III nevet kapta) a korábbi hiányosságoknak mind elejét vette, és még újdonságra is tellett a korszerűsített modellben. Bár a gép lelke továbbra is a 20 megapixeles, 1”-es CMOS érzékelővel ellátott, háromszoros átfogású lencserendszer, ám a fényerő F1.8-2.8-ra nőtt. A beépített optikai képstabilizátor mellett már Sony Bionz X képfeldolgozó processzor található, s az ISO 125-12 800 között állítható. A fényképezőgép a képeket JPG és RAW formátumban is el tudja készíteni és menteni. Az RX100 III-as újdonsága, az elektronikus kereső, miként a vaku is, alapállásban rejtve marad, ám a képmegjelenítő mintegy 180 fokban dönthető, így akár jól beállított selfie is készíthető. Az NFC és WiFi képes új csúcskompakt várhatóan júniustól lesz elérhető mintegy 800 dolláros áron.


 

Vezeték nélküli, hordozható hangsugárzók: SRS-X2 - SRS-X3

 

srx2Egy szabadtéri buli vagy egy beltéri partihoz nem kell már más, mint egy remek zenékkel gazdag bármely tablet vagy okostelefon, valamint a két új, vezeték nélküli és hordozható Sony hangsugárzó. A hangzás maradéktalan és kivételesen meggyőző, a megoldás pedig a lehető legkényelmesebb. A Sony új, hordozható, vezeték nélküli hangsugárzói – az SRS-X2 és az SRS-X3 – egyszerűen csatlakoztathatók a beépített Bluetooth révén. Kompatibilis mobil eszköz pedig egy érintéssel csatlakoztatható az NFC révén.  Az ergonomikus kialakítású hangszórók strapabíró és ellenálló anyagból készültek, mégis tiszta vonalvezetésű és elegáns a formájuk.  A pompás hangzás a Sony Clear Audio+ technológiájának köszönhető, az aktív hangszórók 20W teljesítményre képesek, a lenyűgöző mélyhangokról a passzív hangszórók gondoskodnak. A hangsugárzóba beépített, újratölthető akkumulátorok akár 5-7 órán keresztül is bírják szusszal. A hordozható hangszórók várhatóan júliusban jelennek meg az európai piacon.