Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


SONY 4K UHD - reklámSony 4K-tökéletes lufis varázslat  

Androidos okosság, elképesztően tökéletes képi világ és lenyűgöző dizájn – valamint 4000 lufi és másfél tonna glitter. Ezek a Sony Bravia 4K HDR TV-k és róluk szóló reklámfilm jellemzői. 


A 4K minőségben forgatott film rendezője az amerikai Andre Stringer egy elhagyott romániai, konstanzai kaszinót választott a reklám színteréül.

Először csak egy lufit látunk az üres épületben, amely szépen lassan megtelik a gömbökkel, majd a film csúcspontjaként a lufik felrobbannak, és színes glitterekkel árasztják el a környezetet. A különböző felvételi technikáknak és beállításoknak köszönhetően a készítők maximálisan kiaknázták a 4K HDR-ben rejlő lehetőségeket, hogy teljesen élethűen mutassák meg a hófehér lufik és a színes glitterek lélegzetelállító robbanását. A reklámhoz kapcsolódó képeket egy nagy sebességű képekre specializálódott fotós, Fabian Oefner készítette, aki zajszenzort rögzített fényképezőgépéhez, így minden egyes lufi kidurranásakor sikerült elkapnia a pillanatot.

- A Sony mindig hihetetlen színeket és lenyűgöző képi világot teremtett, hogy megmutassa tévéi sokszínűségét  - nyilatkozta Shuhei Sugihara, a Sony Europe, márka- és termékkommunikáció vezetője. - A kreatív koncepció most is ez volt és reméljük, hogy a nézőket megérintik a gyönyörű képek, amelyek megmutatják, hogy a 4K HDR TV mennyire részletgazdag színeket és kontrasztokat kínál.

A reklámkampány október elején indult Németországban és Nagy-Britanniában valamint Írországban. Itthon csak a youtubon látható.