Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Soncity Karácsony 1. | ZD9 tévé

A Sony hármas varázslata


A csak ülünk és bámulunk majd… a karácsony kedvenc filmjeit oly varázslatos színekkel és árnyalatokkal tárja elénk a Sony legújabb szuperkészüléke. Az élmény nem lesz földöntúli, hanem nagyon is valóságos, bár a készülék neve, a ZD9 egy kicsit a StarWars világát idézi…

 


 


A Sony a ZD9 sorozat precíziós háttérvilágítás technológiával bevezetett készülékeit egyszerre három méretben - 65”, 75” és 100” - teszi elértővé az igényes televíziózás híveinek.

Egyet a nappaliba, egyet a hálóba, egyet a gyerekszobába…már csak azért, hogy a varázslatot meg ne törje egy kis civakodás…hiszen a → ZD9 bámulatosan új köntösbe öltözteti még azokat a filmeket is, amelyekről eddig azt hittük, más unos-untig láttuk.

Hát nem láttuk. Miért? 

Mert a Sony három új technológia ötvözése révén eddig ismeretlen szintre emeli a 4K HDR tartalmak megjelenítését.

A HDR remaster technológia, az egyes jelenetek elemzése, majd a tárgyak színeinek és a kontrasztjának korrekciója révén a képernyő képi textúrái megegyeznek a valódi világban láthatókkal. A 4K HDR X1 Extreme processzor pedig a képminták ezreinek elemzésével, a párhuzamos adatbázisfeldolgozás által azonnal kiszűri a képi zajokat és kristálytisztává teszi a képet. Super Bit Mapping 4K HDR technológia ugyanakkor nem csak az átütő erejű színgazdagságot biztosítja, de gondoskodik a finom színátmenetekről is.

Igen, csak ülünk és bámulunk majd… de lehet, nem is bírjuk ki Karácsonyig… 

Foto: Sony