Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Soncity Karácsony 3. - Fényképezőgépek

Karácsonyi Kamerák 

Karácsony már a sarkon túl közeleg, és ez azt jelenti, hogy mind többen nekiindulnak, hogy tökéletes ajándékot keressenek az ünnepekre. Nem kell tovább menniük, hiszen a fényképezőgép az egyik legjobb ajándék azoknak, aki szeretnek fotózni. Persze, megfelelő kamerát választani nem könnyű, de íme, három Sony kamera, amely megelégedésére szolgálhat a barátok vagy a család számára.


Professzionális - Sony RX100 IV

A keskeny, professzionális formájú → Sony RX100 kiemelkedő karácsonyi ajándék azoknak, akik sok fényképet készítenek hivatalos minőségben.

Szupergyors prémium fényképezőgép, amely másodpercenként 16 képkockát rögzít, és amellyel 4K videókat vagy akár negyvenszeresre szuperlassított filmeket készíthet torzításmentesen. 
Fiatalosan olcsó - Sony Cyber-shot DSC-W800

Ha a szűkös költségvetés, és mégis egy jó kamerára lenne szüksége, a Sony Cyber-Shit → DSC-W800 az, amit keres. 30 000 forint alatti az ára, de 20 megapixeles a kamerája és 5x zoomra képes. 720 pixeles videofelvételek is készíthetők a fényképezőgéppel.

Ez az okosan végiggondolt, elegáns dizájnú kamera tökéletes ajándék, ha nem akar sokat költeni, gyerekeknek és tizenéveseknek ideális ajándék. De néha apa is kölcsönkéri majd.Utazóknak való - Sony Alpha A6000

A gyakorta utazók számára a kényelmes hordozhatóság első számú követelmény. A → Sony Alpha A6000 tükör nélküli kamerája nem csak ennek a követelménynek felel meg, de páratlanul gyors autófókusza minden objektumot tisztán, páratlan precizitással és rekordsebességgel rögzít.

Így lenyűgözően szép, várakozásait felülmúló képeket készíthet  változó fényviszonyok mellett is. A kompakt kialakítású géptestben egy 24, 3 megapixeles kamera lapul, amellyel kiváló Full HD videók is készíthetők.

Fotó: sony