Grincs

Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Soncity Karácsony 2. | MDR-100ABN fejhallgató

Meghitt pillanatok fejhallgatója

Két karácsonyi meghitt pillanat között – főleg, ha nagy a család – a sokadalom nagy felbontású zajában néha egy kicsit menekülőre fogná az ember, egy félórányi kikapcsolódásra vágyva. A kézenfekvő megoldást a Sony MDR-100ABN  ‘h.ear on’ vezeték nélküli NC fejhallgatója kínálja.

Nem kell kivonulni vagy bezárkózni, elég a szoba valamely sarkába behúzódni és fejünkre illeszteni a  vezeték nélküli fejhallgatót. Ott is vagyunk és nem is, látunk is minden fontosat, de mégis teremthetünk magunknak intim pillanatokat.  
 
Az MDR-100ABN digitális zajszűrője útját állja a háttérzajoknak, hogy ha behunyjuk a szemünket, csak a kedvenc dallamainkra összpontosíthassunk, akár ellazítanak, akár lélekben még inkább felpörgetnek.

Még az ünnephez vagy a hangulathoz illő - cinóbervörös, bordeaux-i rózsaszín, lime sárga, viridián zöld, szénfekete - színt is választhatunk, s persze nem kell a zsinórokkal se bajlódni, hisz ez egy vezeték nélküli fejhallgató NFC egyérintéses technológiát biztosít Bluetooth® funkcióval.

Fotó: Sony