Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


RX100 V

Kompakt király - RX100 V 

A Sony bemutatta a Cyber-shot RX termékcsalád legújabb csúcsmodelljét, a RX100 V kompakt fényképezőgépet. 

A gyors, fáziseltoláson alapuló hibrid AF rendszeres modellt a jelenleg leggyorsabbnak számító 0,05 másodperces élességállítási idő jellemzi, 315 AF pontja a képmező közel 65 százalékát lefedi. Így a kiszámíthatatlanul mozgó témákról is gyors és precíz felvételek készülhetnek.

A fényképezőgép a kategóriájában a világ leggyorsabb sorozatfelvételére képes: 24 képkocka másodpercenként 20.1 megapixeles felbontásban.  

A Sony RX100 V-ben a legújabb fejlesztésű, 1.0 típusú, rétegzett áramkörös Exmor RS CMOS szenzor található DRAM chippel párosítva, valamint egy ZEISS Vario-Sonnar T* 24-70 mm ekv. gyújtótávolságú, F1.8 – 2.8 fényerejű zoomoptika. A széles blendenyílás és a gyors zárszerkezet segítségével úgy is készíthetők képek, hogy a központi téma, objektum éles, a háttér viszont elmosódott legyen, minderre a gép szélsőségesebb fényviszonyok között is képes.

A → Cyber-shot fényképezőgép fejlett képfeldolgozó processzorát a Front End” LSI segédprocesszor teszi igazán hatékonnyá, hozzájárulva a gyorsabb adatkiolvasáshoz, az átmeneti tároló kibővítéséhez és az optimális képminőség eléréséhez. A fényképezőgéppel 4K videók valamint szuper slow-motion mozgóképek is készíthetők.

Fotó: Sony