Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Négy világelsőség a Sonynak

 
Az európai fotó- és képalkotási magazinok szövetsége, a TIPA (Technical Image Press Association) négy területen is a Sony fejlesztéseit ítélte a legjobbnak a digitális képalkotás piacán. A különböző kategóriák díjait kétévente ítélik oda.
 

Sony Alpha 7 & 7R

 

alpha7Idén a legjobb profi kompakt fényképezőgépnek a Sony Alpha 7R bizonyult, amely egyben a világ első autófókuszos, full frame lapkás tükör nélküli rendszerkompaktja.  A Sony az A7 és A7R kompakt kamerát egyszerre mutatta be, a két gép alapvetően a szenzorban tér el.  Míg az A7-be 24 Mpixeles CMOS, addig az A7R-be már 36 Mpixeles, aluláteresztő szűrő nélküli CMOS képérzékelő került. Az A7R fázis-különbségérzékelő fókuszpontokkal gazdagabb, a szenzorra integrálva.  


:: Itt válogathatsz kedvedre a Sony Alpha fényképezőgépei között

 
FDR-AX100 videókamera
 
ax100

A legjobb videokamerának az FDR-AX100 bizonyult, amely az elsők között nyújtja a 4K felvétel élményét hagyományos videokamera kialakításban. A Sony legújabb 4K felbontású kézikamerája nem csak jelentősen kisebb és könnyebb 

elődeinél, de a nem professzionális kameráknál szokatlanul nagy, hátulról megvilágított, 1.0 típusú Exmor R™ CMOS érzékelővel rendelkezik. Ennek köszönhetően a kamera hibátlanul rögzít a Full HD felbontásnál négyszer részletesebb 4K Ultra HD (3840x2160 képpont) képminőségben.


:: Itt olvashatsz többet FDR-AX100 videokameráról, és meg is vásárolhatod.

 
HDR-AS100V akciókamera 
 

AS100A HDR-AS100V lett a legjobb akciókamera - amely a beépített WIFI-vel és GPS-szel, a 13,5 megapixeles állókép rögzítési képességével, igen fejlett kép stabilizátorával, videó rögzítésével, valamint az NTSC és PAL televíziós jelszabványok közötti váltást biztosító funkciójával vívta ki a szakmai ítészek elismerését. A digitális akciókamera full HD felvételeket készít XAVC S formátumban 50 Mbps mintavételezéssel. Ráadásul akár öt kameraegység is vezeték nélkül navigálható egy karóra stílusú RM-LVR1 távirányítóval. A minden korábbinál tisztább és élesebb felvételeket a kamera 170 fokos, széles látószögű Zeiss Tessar objektíve, a 13,5 megapixeles Exmor R CMOS szenzor és a cég szerint új, erőteljes BIONZ X képfeldolgozó processzor garantálja.

 

:: Itt olvashatsz többet HDR-AS100 videokameráról, és meg is vásárolhatod.

 
DSC-QX10  lencse stílusú kamera
 

qx100A legjobb képalkotást szolgáló mobiltelefonos kiegészítő készüléknek járó elismerést DSC-QX10 és DSC-QX10 100 kapta, egyebek mellett azért is, mert okostelefonhoz kapcsolódva e lencse stílusú kamerákkal könnyen készíthetők nagyfelbontású fényképek, illetve videofelvételek. A kameramodult bármilyen okostelefonhoz csatlakoztatva lehet használni, de ehhez PlayMemories applikáció, valamint WiFi szükséges.

A kristálytiszta felvételeket a  F1.8-as blendeátmérővel rendelkező Carl Zeiss Vario-Sonnar T* objektív, az optikai képstabilizátor, s az egy átlagos fényképezőénél négyszer nagyobb, 20,2 megapixeles, 1.0 típusú Exmor R CMOS-érzékelő, BIONZ képfeldolgozó processzor és a 3,6*-os optikai zoom garantálja.

 

:: Itt olvashatsz többet DSC-QX10 lencsekamerákról, és meg is vásárolhatod.