Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Mobile Phone Award

Lollipop. Hopp!


Érkezik a Lollipop, de csak a Xperia Z-sorozatra, magyar döntős a Mobile Phone Award kategóriában, újabb információ a Z4-es csúcsmodellről.

 

Csepegtetett Z4 - Várhatóan késő tavasszal vagy a nyár legelején debütál a Sony új csúcsmodellje, a Xperia Z4, ám a japán óriás időről időre újabb részleteket hoz közvetve nyilvánosságra. Most az Onleaks Twitteren közzétett információja osztotta meg a világgal a Z4 várható méretét, amely szerint a csúcskészülék 146,3×71,9×7,2 milliméteres lesz, alig valamivel kisebb, mint a Z3.


 

Sony a profi fotósok szolgálatában - A japán cég egyre nagyobb figyelmet fordít az európai profi fotósok kiszolgálására. Áprilistól a kontinensen is elérhető lesz a Sony ImaPro Support programja – igaz egyelőre csak Németországban. A havidíjmentes támogatóprogram telefonos helpdesket, ingyenes szerviz-futárszolgálatot valamint a javítás idejére cseregépet biztosít a programhoz csatlakozók számára. A tagság azonban nem automatikus, pályázni kell rá a készített munkák bemutatásával,  ezen felül a fotósnak legalább két Sony Alpha fényképezőgép vázzal, valamint legalább három objektívvel kell rendelkeznie.


Lollipop, hopp… - Ezen a héten startol az androidos Sony készülékekre a Lollipop frissítés, amely növeli az üzemidőt, valamint gördülékenyebb felhasználást tesz lehetővé. A frissítés csak a Xperia Z-sorozatra érkezik, elsőként a Xperia Z3, Xperia Z3 Compact és az Xperia Z2 modellekre. A többi, közép- és alsókategóriás készülékek számára nem lesz elérhető Android 5.0. 


Bezár az online áruház - A Sony július 15-én bezárja azt az online áruházát, amelyről független és PlayStation klasszikusok tölthetők le az egyes mobiltípusokra és a PS Vitára. 


Mobile Phone Award  - Magyar döntőse is van Sony World Photography Awards mobilfotósok számára is kiírt világversenyének. Az év elején indult versenyre beküldött több mint 6000 pályamunka közül a szakértő zsűri 20 képet választott, s az ezekre leadott nyílt szavazatok döntik majd el, ki lesz az első Mobile Phone Award kategória nyertese. A magyar döntős, Schmidt M János két képpel is versenybe szállhat. Az alább látható kép címe: Nyugati pályaudvar, Budapest. A pályaművek a http://worldphoto.org/mobshortlist/  oldalán tekintetők meg, és itt adhatók le a szavazatok is.