Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


M4 és M5 frissítés

Jönnek a frissítések, jönnek a mobilok…

Az Xperia M4 Aqua és az M5 egyik sorozata már elérheti a Marshmallow frissítést. Jön a legeslegújabb Xperia zászlósmobil… Képünk is van.


Androidos frissítés: M4 és M5


Megkezdődött a Marshmallow frissítés a Sony Xperia M4 Aqua telefonra, a készülékek elvileg már Magyarországon is jelzik az elérhetőségét, akinél nem, próbálja meg számítógépen át letölteni. Az adatcsomag build száma 26.3.A.0.131, és elérhető a sima illetve a duál SIM-es változatra egyaránt.

A frissítést az Xperia M5 is megkapja, ám egyelőre csak az E5603 modellszámú mobilok. Ennek az adatcsomagnak 30.2.A.0.100 a build száma.Sony F8331 - még neve sincs a legújabbnak
A Sony F8331 néven kiszivárogtatott új készülékről a GSMArena újabb információkat és már néhány fotót is közzétett. A híradás szerint az 1080p-s kijelzős modellen lesz USB-C csatlakozó, jackcsatlakozó, sztereó előlapi hangszóró és NFC-támogatás is.

Az okostelefonba Qualcomm Snapdragon 820-as processzor és 3 GB RAM kerül bele, a kamerái 21 és 12 megapixelesek lesznek. A hátsó kamera dupla LED-es vakut kap, az előlapi pedig támogatja a 4K-s videofelvételt. De eddig se az áráról, se a megjelenésről nincs információ. Talán szeptember elején, az idei IFA-n már többet tudhatunk meg…

Fotó: gsmarena.com