Grincs

Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Action Cam HDR-AS100VR

Akció! Felvétel indul!
 
as100freezeAz Action Cam HDR-AS100VR kamera cseppálló, nincs szüksége külön védőtokra, vékony és lekerekített formája pedig a lehető legkisebbre csökkenti a légellenállást. Havas sílejtőkön, kátyús bicikliutakon, sárfröcskölős quadpályán vagy motoros száguldozás közben is megbízhatóan teszi a dolgát. Videó helyett – mint egyfajta képes eseménynapló – a kamerával automatikusan ütemezett állóképsorozatok is készíthetők, szabadon választva az 1 és 60 másodpercenkénti intervallum értékei közül. A Sony legújabb akciókamerájában azok az adrenalinfüggők lelik igazán örömüket, akik kétszer szeretnék átélni ugyanazt az élményt. Egyszer élesben: télen, nyáron, hóban, sárban – földön, vízen, levegőben… Másszor pedig felidézve az extrém helyzeteket és aktivitást, Full HD minőségben.

:: Itt vásárolhatsz magadnak egy Action Camerát

 

AS100bicycleA Sony digitális akciókamerája full HD felvételeket készít XAVC S formátumban 50 Mbps mintavételezéssel. Ráadásul – s ez páratlan a maga nemében – akár öt kameraegység is vezeték nélkül navigálható egy karóra stílusú RM-LVR1 távirányítóval. Kezelése még kesztyűben sem okoz gondot. A minden korábbinál tisztább és élesebb felvételeket a kamera 170 fokos, széles látószögű Zeiss Tessar objektíve, a 13,5 megapixeles Exmor R CMOS szenzor és a cég szerint új, erőteljes BIONZ X képfeldolgozó processzor garantálja. A felvételek még gyors pásztázáskor vagy erőteljes mechanikus vibráció hatására sem mosódnak el. A Sony közlése szerint az új – Advanced SteadyShot – képstabilizáló rendszer két és félszer stabilabb teljesítményt nyújt az elődjénél, a felvételek készítése közben a legextrémebb rázkódásokat is semlegesíti. Így egy havas lejtőn szlalomozva vagy egy kátyús úton kerékpározva is tökéletesen rögzíthető az élmény, de a motorkerékpárok és squadok rezgését is közömbösíti. Hozzáadott extraként az akciókamera akár 120 vagy 240 fps (másodpercenkénti képkocka) sebességgel képes a magas minőségű videó és hang rögzítésére. Így egy normál sebességű lejátszón visszanézve minden nagy lassításban is újraélhető.

A beépített NFC (Near Field Communication) pedig gondtalan összeköttetést teremt a kompatibilis okostelefonokkal és táblagépekkel, a képek és videók egyetlen érintéssel, vezeték nélkül továbbíthatók és oszthatók meg.