Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Bulihangszórók

Vezeték nélküli szuperhangsugárzók

 

Újabb vezeték nélküli, egyérintéses hangsugárzókkal rukkolt elő májusban a Sony. Indulhat a film vagy a buli.Hangprojektorok: A HT-CT780 jól mutat a nappaliban, és tökéletes egy nagyképernyős, akár 46 colos tévé kiegészítőjeként is. A széles spektrumú 2.1 csatornás hangprojektor 330 W-os teljesítményére képes. Az S-Force PRO Surround hangzásnak köszönhetően tökéletes a hangélmény, lett légyen az filmes párbeszéd, átsuhanó hangeffekt vagy zenei aláfestés.

A hangzás kifinomult és részlet gazdag, a szintúgy vezeték nélküli mélynyomó lenyűgöző. Az egyérintéses NFC és Bluetooth®-kapcsolat nem csak az okos telefonos vagy tabletes távvezérlést teszi lehetővé, de mint kihangosítókkal a letöltött vagy tárolt zenék lejátszása is játszi könnyű.   A 46 colosnál is nagyobb tévékhez ideális HT-CT380 hangsugárzó panel akár falra is szerelhető.  A 80W-os HT-XT100 tévés hangpanel pedig a tévékészülék alá helyezhető.
Bulihangszórók: A csak ránézésre kicsi és kockaformájú SRS-X11 két 10 wattos hangsugárzója tiszta magas hangokat és dübörgő mély basszust garantál. Két X11-es pedig együttesen nem csak megduplázza a teljesítményt, de tökéletes sztereo hangzást, biztosít. Az 20 wattos  SRS-X33 tökéletes társ a zenehallgatáshoz a nyári napokon, hiszen a belső akkumulátor 12 órán át is bírja. SRS-X55 – A stílusos külső irdatlanul jó hangzású,  2.1 csatornás,  30 wattos hangszórót rejt, bármely buliban megállja a helyét. Vezeték nem kell, az akkumulátor 10 órán át bírja szusszal. Mindegyik eszköz NFC és Bluetooth támogatássak rendelkezik.