Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


EISA - SONY 2015/16

A legjobb Sony termékek - 2015-2016
 
 
A szeptember elején megrendezésre kerülő berlini IFA kiállítás előtt – immár hagyományosan – az EISA (Európai Kép és Hang Szövetség) nyilvánosságra hozta a 2015-2016-os évben legjobbnak tartott szórakoztató elektronikai termékek listáját. 
Ime, a Sony nyertesei.  
 

1. Európa legjobb multimediás okostelefonja

 
A stílusos megjelenés, a sokoldalúság és a tűrőképesség egyedi kombinációja. Borotvaéles képeket, 4K videó és nagyfelbontású audio felvételeket, valamint különleges csoportos szelfiket képes készíteni. Akkumulátora pedig akár két napig is bírja.  

  
 
 
2. Európa legjobb hangállványa
 
Minőségi hangzás, kiterjedt kapcsolódási lehetőségek, stílusos megjelenés. Amilyen kecses, olyan erős is. Akár egy 50 kilogrammos tévét is elbír a hátán. Pompás magas hangok, erőteljes basszusok jellemzik az összhanghatást. Támogatja a nagy felbontású audio formátumokat. Kapcsolódási lehetőségek: HDMI, Ethernet, WiFi, USB, Bluetooth és NFC, valamint Google Cast kompatibilitás. 
 
 
3. Európa legjobb design tv-je 
 
KD-65X9005CUltravékony lebegést hoz a nappaliba. Az egyedülálló Triluminos kijelző technológia színekben gazdag éles képével lenyűgöző hatást kelt, miközben az Android rendszer összegyűjti a készülék szerteágazó funkcióit, a kiváló minőségű központi képernyőre.

 


 
 
4. Európa legjobb kompakt kamerája

Sony Cyber-shot DSC-HX90V

 
A világ legkisebb elektronikus keresőjével beépített szuperzoom kompakt fényképezőgépe. A Zeiss Vario-Sonnar T * objektív tartománya (24-720mm) fedezi a különböző utazási helyzetek kihívásait. Az LCD kijelző 180 °-ig dönthető. Beépített GPS-e van, Wi-Fi-vel és NFC-vel rendelkezik. Ez egy kiváló, zsebméretű utazási kamera, amit bárhová elvihetünk magunkkal.

 
 
5. Európa legjobb kompaktszisztémás lencséje
 
A legjobb lencse a maga nemében, elképesztő teszteredményekkel. Hihetetlenül éles, egészen a képsarkokig, még maximális rekeszértéknél is, és minimális a torzítása. Kiváló a kontrasztja sima színátmenetekkel, amit a lekerekített rekeszlamelláknak köszönhet. Stabil lencse, halk élességállítással, hatékony optikai stabilizációval.
 
 


6. Európa legjobb professzionális kompakt kamerája

 
Full frame CSC kamera profi minőséggel, gyors felvételkészítési képességgel. A 24 millió pixeles full frame szenzor kiváló dinamikai tartományt biztosít alacsony zajjal, magas ISO beállítás mellett is, míg a hibrid AF rendszer gyors és pontos élességállítást biztosít. A beépített 5-tengelyes képstabilizátor rendkívül előnyös a kézi expozíciónál, különösen a közeli felvételeknél és a hosszú záridőnél. A Sony α7 II bizony alternatívája lehet a full frame DSLR kameráknak.