Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Android 6.0 - Marshmallow

Nézze meg az Android 6.0-ást 

A  PS2-es játékok feltámadásától a Sony e-papír órán át a 6.0-ás Android debütálásáig.


→ Dino-lövölde Bár eredetileg már október 20-ától elérhető lett volna Európában is – egy hónapot késett. De sebaj, november 24-én megérkezik a Sony játék konzoljára a Primal Carnage: Extinction. Európa, Ausztrália játékmániásai kedvükre lövöldözhetnek a dinoszauruszokra. De csak online.


→ Jó hír a PS2-es játékok tulajdonosainak. A Sony ígérete szerint emulálja, vagyis játszhatóvá teszi a PS2-es játékokat a PS4 konzolján - ami azt jelenti, nem kell újra megvásárolni vagy letölteni a játékokat. Lesz a Sonynak munkája bőven, hiszen több mint 4000 játékról van szó.  A legfrissebb Star Wars bundle-hez például már négy klasszikus játékot is adnak, amelyeket le lehet tölteni a megfelelő kóddal. Ezek a Super Star Wars, Star Wars: Jedi Starfighter, Star Wars: Racer Revenge és Star Wars: Bounty Hunter. Természetesen kissé átalakítva és nagyobb felbontással, hogy a játék ne csak simán fusson, de szépen is mutasson…

→ E-papír óra
Idén egyelőre csak Japánban, de jövőre várhatóan az európai piacokon is elérhetővé válik a Sony e-papírból készült órája  – igaz, nem mint elektronikus kütyüt pozícionálták, hanem mint divatos kiegészítőt. Így aztán nem is lesz okos, csak különleges és divatos… mintegy 240 dollárért.


→ Android 6.0 Egy szűkebb tesztelő csoport már ismerkedik a Sony Android 6.0-ás szoftverével, és a béta verzió, legalább is az alábbi video közvetítésével ”elérhető” bárki számára. Méghozzá összehasonlító feldolgozásban. A videón párhuzamosan fut az Android 5.1.1 egy Xperia Z5 Premiumon, az Android 6.0-s (Marshmallow) pedig egy Xperia Z3-on. Ha más nem is szembetűnő, ám az mindenkippen, hogy a 6.0 sokkal gyorsabb, mint a Lollipop.Íme, egy szerencsére nem rövid lista, mely telefonok számíthatnak majd – valamikor jövőre - a 6.0-ás frissítésre: Xperia Z5, Xperia Z5 Compact, Xperia Z5 Premium, Xperia Z4 Tablet, Xperia Z3+,Xperia Z3, Xperia Z3 Compact, Xperia Z3 Tablet Compact, Xperia Z2, Xperia Z2 Tablet, Xperia M5, Xperia C5 Ultra, Xperia M4 Aqua, Xperia C4.