Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


a7S a világelső

A világ legjobb kamerái –  TIPA 2015
 
Három díjjal is elismerte idén a Technical Image Press Association a Sony fejlesztéseit a digitális képalkotás terén.  A legjobb professzionális fotó/videókamera és a legjobb alap szintű kompakt kamera valamint a legjobb mobil képalkotó eszköz díját is a japán cég készülékei kapták.
 
 
a7S - a legjobb professzionális fotó/videókamera

A tekintélyes zsűri indoklása szerint a Sony azon stratégiája, hogy az a7S nagyobb pixeleket használ a Full-frame Exmor CMOS képérzékelőnél (12,2 mp) egyrészt nagy dinamika tartományt (15,3 szintű), másrészt kiváló teljesítményt biztosít gyenge fényviszonyok mellett is (Fast Intelligent AF a 4EV-hez és az alacsony zajszinthez), valamint kivételesen magas érzékenységet (kibővített ISO tartomány: 50-409.600). A „közvetlen pixel leolvasás” pedig az eredményezi, hogy  HD és 4K videók esetén is minden egyes pixel feldolgozásra kerül. A készülék lehetővé teszi, hogy tömörítés nélkül készíthessünk 4:2:2 Full HD és QFHD 4K 4:2:2 színterű 8 bit-es jelű videót, az utóbbi HDMI porton keresztül nyerhető ki. A Slog2gamma funkció által kiválaszthatjuk a felvételhez a gamma görbét, a feketét, a szintet és a szín kiigazításokat, amelyeket elmenthetjük a multicamera használathoz.
 
 
 
 
a5100- a legjobb alap szintű kompakt kamera

A Sony a5100 szuper kompaktja nagyjából fele akkora, mint hagyományos DSLR társai. A kamera nagyon gyors, 0,07 másodperces AF akvizíciós időt biztosít, így akár 6 képkockát is készít másodpercenként sorozatfelvételnél, ebben sok segítséget nyújt a 179 fázisérzékelő pontos AF szenzor. A kamera tulajdonosa számtalan videó lehetőség közül válogathat: filmes Full HD 24p, 60p és 60i képfrissítés, választható XAVC S formátum; DMI kapcsolaton keresztül elérhető Blu-Ray minőségű AVCHD és MP4 kodek. A kamera hihetetlenül nagy, 100-25 600 közötti ISO tartománnyal rendelkezik. A készülék kompatibilis a Sony α E -bajonettes és α A-bajonettes objektívjeivel, választható adapterekkel. 
 
 
 
 
ILCE-QX1 - a legjobb mobil képalkotó eszköz

Ez a tükörnélküli kompakt bodyless megoldás kiváló képminőséget és a több lövés rugalmasságát biztosítja, ráadásul úgy, hogy az ILCE-QX1 az okos telefonról levéve, attól függetlenül is használható NFC / WiFi kapcsolattal.