Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


A 2015-ös CES újdonságai

Mobilvékony 4K pengeéles képekkel

 

A Sony ez évi televíziós bombameglepetése az X900C sorozat. A saját fejlesztésű Triluminos paneleknek köszönhetően az 55 és 65 hüvelykes modellek standard LED háttérvilágítású fénye széles spektrumú fehér fénnyé alakul, s ennek következtében gazdagabb és teltebb a képernyők színvilága.


Vékony TVA sorozat készülékeibe beépített integrált 4K Processor X1 képfeldolgozó rendszer minden eddiginél nagyobb kontrasztot, fényerőt, és jobb minőségű felskálázást garantál. Ráadásul ezek a modellek valójában már Android 05. Lollipopra épülő okos tévék, rengeteg alkalmazással valamint hangalapu, tabletes vagy mobilos távirányítással is.


És ha ez még nem lenne elég, a Sony tud sokkolóan kevesebbet is…(sic!) Már ami a két modell karcsúságát, pontosabban vékonyságát illeti.  A tévék mélysége 4, 9 milliméter, vagyis az új készülékek annyira vékonyak, mint egy Z3-as mobiltelefon.
Lenyűgöző képminőség
– Az új BRAVIA® tévék a látványélmény minden pillanatát forradalmasítják. Minden forrást intelligens módon elemez és a legjobb 4K felbontásra fokozza, legyen szó TV-műsorokról, Blu-ray lemezekről, DVD-kről vagy akár 4K internetes videókról. Hihetetlen 4K képek, tisztább hangzás, élethűbb színek és ragyogó kontraszt.


Precíziós felbontásjavítás - A nagy teljesítményű 4K X1 processzor minden pixelt feljavít. Minden egyes jelenetet elemzésnek vet alá, majd összepárosítja a különleges képminta-adatbázissal a rendkívül élethű részletekért.


Precíziós színes leképezés - Az eddigieknél kifinomultabb BRAVIA® még élethűbb színeket nyújt – a 4K feldolgozás és dinamikus színbeállítás most minden jelenetben felszínre hozza az érzelmeket.


X1 chip - A 4K X1 processzor a 2K és 4K tartalom érdekében tovább javítja az X-tended Dynamic Range és X-tended Dynamic Range PRO technológiát, ami által mélyebb fekete árnyalatok és világosabb értékek keletkeznek.