WH1000XM3AG8

Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
Sony Xperia X Prémium


A Sony hamarosan bemutatja a világ legfényesebb kijelzővel bíró, HDR felbontású okos telefonját  
A világ legnagyobb mobilos rendezvényen, az MWC (Mobile World Congress) 2016-os fórumán a Sony három új okostelefont tárt a közönség elé: az Xperia X, az Xperia X Performance és az Xperia XA névre keresztelt készülékeket. Az új X széria a Z-t hivatott lecserélni, így a tavaly piacra dobott Xperia Z5 lett a Z sorozat utolsó darabja.

A Xperia Z5 premium az első 4k felbontású kijelzővel bíró okosmobil volt, ami megjelent a piacon, ám annak ellenére, hogy a kongresszuson bemutatott három modellt sem lehet egyelőre megvásárolni, a napokban a phoneradar.com-on felröppent a hír:

nemsokára előlép a prémium trónkövetelő az X szériából, az Xperia X Premium készülék.

Az X Performance modell jelenleg a világ legfényesebb kijelzőjével büszkélkedhet: 5.5 hüvelykes Whitemagic LCD kijelzője Full HD (1920 x 1080 pixel) felbontással rendelkezik, és az első okostelefon, amelynek HDR támogatást kap a kijelzője.

Minden bizonnyal az X Premium modell is ezt a legfrissebb kijelző-technológiát alkalmazza majd. A kiszivárgott hírek alapján 1000 nit fehér fényerővel és 1300 nit maximum fekete fényerővel bír majd, s miközben jelenleg a 16.8 milliós színmélység a legkiválóbb a világon,

addig az új X Premium modell 1.07 milliárd színmélységet mondhat majd magáénak.

A színeknél maradva HDR kijelzője az RGB színek 256 árnyalatánál jóval többet, 1024 különböző színárnyalatot képes lesz megjeleníteni. A kijelzőn kívül pedig olyan specifikációkkal rendelkezik majd, mint az Xperia X Performance. Ez Snapdragon 820 processzort, Adreno 530 GPU-t és 3GB RAM-ot jelent.

A fotó csak Xperia X illusztráció