WH1000XM3AG8

Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
Sony X930D-X940D-X850D - Sony 4k ultra HD


Sony 4k ultra HD: beindult a Prémium Stratégia


A Sony nagy lépést tett az elmúlt években, hogy abszolút győztesként kerüljön ki a piaci versenyből. A cég új tv-stratégiát dolgozott ki, amolyan egyszerűt és nagyszerűt: csak prémium televíziókat készítenek, de azokat mindenki másnál jobban.

 

Ez meg is mutatkozott a 2016-os CES konferencián, ahol a versenytársak mind teljes tévészériákat mutattak be, miközben a Sony sajtótájékoztatóján egyetlen modellre helyezte a hangsúlyt. Egészen szokatlan lépés volt ez a világ legnagyobb fogyasztói elektronikai showján, s rögtön felkeltette a figyelmet a gyártó 2016-os tévé kínálata iránt.


Bár nem egy, de mindössze három új televíziót mutat be a cég ez évben, amelyek mindegyike kiemelkedő minőségű – az új prémium stratégiához híven. Vagyis drasztikusan visszaszorították a modellkínálatot, s ennek megfelelően a következő években csupán néhány új modellt dobnak piacra, azok viszont mind a legmagasabb kategóriájú csúcskészülékek lesznek. Olyan televíziók, amelyeket senki nem a konyhába vagy a hálóba vesz meg, azonban a nappaliba annál inkább, hogy éke lehessen a házimozi rendszerének. 


Az idei modellek: az XBR-X930D (55 és 65 hüvelykes méretben), az -X940D (az X930D 75 hüvelykes verziója), valamint az -X850D (55, 65, 75 és 85 hüvelykes méretben), természetesen mind prémium 4K Ultra HD tévék.  

Az X930D elképesztően vékony, s ez nyomban jelzi is, hogy új megvilágítási technológiát dolgozott ki a cég. Ez a Slim Backlight Drive háttérvilágítási technológia, amely elképesztően mély fekete színeket, és hihetetlen élességet biztosít, s amely által még a sötét háttérben megjelenő világos alakzatok is megdöbbentően jól néznek ki. Az új tévék teljesítményükben is lenyűgözőek, és olyan jó rájuk nézni, hogy bárhova kiállítva csak úgy vonzzák magukhoz a tekinteteket. Úgy tűnik, idén minden adott, hogy a Sony a világ vezető LED tévé gyártójának nevezhesse magát.

Fotó:presscentre.sony.eu