WH1000XM3AG8

Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
Sony tippek - Xperia Z3 telefon


PS4-re is képes Xperia Z3 és Z3 Compact

A Sony három új okostelefont mutatott be az IFA 2014 berlini kiállításon, közülük az első kettő az Xperia Z3 sorozathoz tartozik, a harmadik a viszonylag olcsó Xperia E3 okostelefon.Sony Xperia Z3, a kis játékos…

A Sony Xperia Z3 okostelefon a Z2 továbbfejlesztett változata egy 1920 x 1080 pixel felbontású Triluminos 5,2 hüvelykes kijelzővel. A Sony új zászlóshajójának meghajtásáról a rámenős 2.5GHz Qualcomm Snapdragon 801 négymagos processzor gondoskodik 3 GB RAM-mal. A variációtól függően a 16 vagy 32 GB-os tárolási lehetőség MicroSD kártyával akár 128 GB-osra bővíthető. A rendszer az Android 4.4.4 KitKattal fut a mobilhálózatokon.

:: Itt vásárolható meg a Z3 okostelefon,
nézze meg, milyen értékes ajándékot kap
az első 50 vásárló!A Z3 valamivel könnyebb és vékonyabb, mint a tavalyi modell, súlya mindössze 152 gramm, formája sem annyira szögletes, inkább könnyedén lekerekített, s négyféle – fekete, fehér, kékeszöld és réz – színben lesz kapható. Az IP65 / 68 por- és vízálló minősítés pedig azt jelenti, hogy a készülék tartósan ellenáll a porszemeknek és vízcseppeknek, és egyéb hasonló baleseteknek. Gond nélkül telefonálhatunk vele esőben, vagy készíthetünk víz alatti felvételeket.

A Z3 okostelefon kamerájának igen értékes eleme az 1 / 2.3" Exmor RS érzékelő és a 25 mm-es nagylátószögű Sony G objektív, amely az éles és részletes felvételeket biztosítja, a fényképezőgép 20,7 megapixeles felbontású, és a világon az első okostelefonként képes elérni az ISO 12805-ös érzékenységet, annak érdekében, hogy minden részletre kiterjedő képeket készíthessen vele gyenge fényviszonyok mellett is. A kamera 8-szoros digitális zoomra, valamint 4K videofelvételek rögzítésére is képes, a minimális fókusztávolsága 120 mm. Az előre néző kamera kevésbé elbűvölő, de tisztességesen 2,2 megapixeles.

A
 Sony új zászlóshajóját is támogatja a nagy felbontású audio és zajcsökkentő technológia, így még élvezhetőbbé válik a zenehallgatás. Az Xperia Z3 sorozat forradalmi újítása a beépített PS4TM konzol távirányítás. A Z3 és a Z3 Compact készüléken a Remote Play funkció segítségével látható és irányítható is a PS4 konzolról elindított játék, bár ehhez Wi-Fi kapcsolat szükséges és be kell kapcsolni az alapkészüléket. Az ígéretek szerint a Z3 normális mértékű, de teljes körű használattal két napot is kibír egyetlen töltéssel.  


Az Xperia Z3 Compact, a szerényebb nagytudású

Az Xperia Z3 Compact: ugyanaz a Snapdragon 801 processzor, ugyanaz a 20 megapixeles kamera és alapvetően ugyanaz a design, a színvariációi azonban néhány árnyalattal világosabbak. A nagytestvérhez képest hasonló tudással rendelkezik a felszereltséget tekintve, de képernyője egy kicsit kisebb: 4,6 hüvelyk, és a felbontása 720p. A fém vázat műanyag keretre cserélték, így a telefon könnyebb, de kevésbé vonzó, legalábbis nincs prémium-mini hatása.

:: Itt vásárolható meg a Z3 okostelefon,
nézze meg milyen értékes ajándékot kap
az első 50 vásárló!


 
Sony Xperia E3, a középvonalas erősség

A Sony Xperia E3 direkt az olcsóbb okostelefonok piacát erősíti – 4G LTE kapcsolódási képességgel. 4,5 hüvelykes IPS kijelzőjének felbontása 854 x 480 pixel. A képernyő edzett üveggel áll ellent a megpróbáltatásoknak, meglehetősen széles kávával. Az E3-at egy 1,2 GHz-es, négymagos Qualcomm Snapdragon 400 processzor hajtja, 1 GB RAM-os rendszermemóriával. A telefon tárhelye bár szűkös, csak 4 GB, de szerencsére ez microSD kártyával akár 32 GB-ra is bővíthető. Kameraként egy 5 megapixeles hátlapi egység és egy mindössze VGA előlapi modul teljesít benne szolgálatot.