Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
Sony tippek - kameravásárlás


Mikor vásároljunk digitális fényképezőgépet?

A válasz nyilván helyzetfüggő, de az ünnepek előtti, valamint a köztes időszak különösen aktuálissá teszi kérdést. Most három szempontot ajánlunk a kameravásárláson töprengők figyelmébe.1. Most van-e szüksége digitális fényképezőgépre?


Ha a kérdésre adott válasz igen, nem érdemes halogatni. Pedig sokan ezt teszik, döntenek, és aztán húzzák az időt… Megvárják a legújabb modellt, aztán a teszteket, aztán, hogy lejjebb menjen az ára, s mikor már rászánnák magukat, felröppen egy hír a hamarosan várható legfrissebb modellről… és kezdődik minden elölről.

Ha szüksége van egy új digitális fényképezőgépre most  (mert elutazik, mert esküvőre készül vagy mert meg akarja örökíteni az ünnepi családot), akkor a most a legjobb időszak a vásárlásra, és nem a holnapután. Körül kell nézni a szalonokban, az interneten, elolvasni néhány véleményt, összehasonlítani az árakat, figyelni az akciókat, majd dönteni… és vásárolni. Miért? Mert most van szüksége egy digitális fényképezőgépre.

Vásárlási tanács: akinek kell egy digitális fényképezőgép most – az vegye meg most.


2. Szeretné a legújabb modellt?


Ha nem sürgős, ha nem most kell a kamera, és különösen fontos a legújabb modell birtoklása, akkor érdemes várni, valóban. A digitáliskamera-gyártók többnyire az év első és utolsó negyedében rukkolnak elő a legújabb típusokkal. Tavasszal és ősszel.

A híradás általában már januárban megkezdődik, de a boltokba csak két-három hónap késéssel jutnak el ezek a gépek.

Az őszi frissítések pedig novemberben vagy a karácsony előtti hetekre időzítve kerülnek forgalomba. Bár ezek a modellek rendszerint – persze akad kivétel – inkább a korábbi kamera felturbózott variációi.


:: Itt böngészhet a Sony digitális kamerák közöttA karácsony előtti vásárlásnak igazán az az előnye, hogy a kereskedők komoly akciókkal, plusz ajándékokkal csábítják a vásárlókat. És az engedményes vásár az ünnep után is tart, hiszen napjainkban karácsony után legalább akkora a forgalom e téren, mint előtte.

Vásárlási tanács: ha az idő és a pénz nem meghatározó szempont, akkor valóban érdemes várni a legújabb digitális fényképezőgépre – tavaszig. 


3. A fő szempont az ára?


Rendben. Ha nem gond, hogy nem a legújabb modellhez jut, ami persze viszonylag hamar lesz a sorban csak a második, nos, akkor igazán jó üzletet csinálhat. Akár karácsony előtt vagy után is. Amikor a legszélesebb a választék. S a kereskedők is mindent elkövetnek, hogy növeljék a forgalmat.

Néhány éve, akinek volt egy kis türelme és nem mindenáron a fa alá akarta rakni ajándékként a fényképezőgépet, az megvárta az ünnep utáni első nyitva tartást, és az akciókat még élvezve, de a tömeget elkerülve, kényelmesen vásárolt.

Ma már a két ünnep közötti időszak hasonlóan zsúfolt, így a kényelemről le kell mondani, ám nem így az engedményekről. Hasonló a helyzet az online értékesítéssel, széles a kínálat, sok az akció, de csak a legmenőbb és legelegánsabb szalonok ügyelnek arra, hogy e forgalmas időszakban is hamar kiszállítsák az online megrendelt árut.

Az ünnepi időszak, kivált az év vége, azért is nagyon jó beszerzési alkalom, mert a kereskedők is készülnek már a jövő évre, a tavaszi friss modellek érkezésére. Így a korábbi típusokat jó áron kínálják, nem csoda, hiszen szeretnék apasztani a készletüket. A vásárlók legnagyobb örömére.

Vásárlási tanács: ünnepek idején vásárolni tiszta haszon, ha körültekintően választjuk ki a modellt és figyelünk az akciókra. 

 

 

 Top televíziók Top fényképezőgépek 
Top fej- fülhallgatók Sony hírek Én és a Sony
         
KD-65AF9 Master OLED TV Sony Alpha 7 III WH-1000XM3 Xperia 10 Plus - Újdonság ! Miért vegyek 4K tévét? 
KD-55AF9 Master OLED TV Sony Alpha 7 II WI-1000X  Xperia 10 - Újdonság !   Mikor vásároljunk kamerát?
  Sony Alpha 7R II WF-1000X  Xperia L3 - Újdonság !   
KD-65XF9005 4K HDR TV Sony Alpha 6500 WF-SP700N   Xperia. Hogyan válasszak?
KD-55XF9005 4K HDR TV Sony Alpha 6400 Wi-SP600N    Online vásárlás biztonságosan
  Sony Alpha 6300 MDR-1AM2  Újdonságok:  Profi akciófelvételek
  Sony Alpha 6000 MDR-XB950N1 SEL-135F18GM Fotózás okostelefonnal
KD-55XF8505 4K HDR TV  DSC-RX100M6 MDR-EX650AP SEL-24F14GM Utazás Cyber-Shottal
KD-55XF7596 4K HDR TV  DSC-RX100M5 MDR-EX450AP  SEL-1224G   
KD-49XF8096 4K HDR TV  DSC-HX90V MDR-EX155AP   SEL-1635GM