WH1000XM3AG8

Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
Sony SRS-X77 hangszóró


Kívül-belül, kint és bent - tökéletes


A Sony egy elképesztően jó s hordozható készüléket állított csatasorba a multiroom hangsugárzók osztagában. De a SRS-X77 békés karácsonyi dallamokra is kiváló.
 Noha a multiroom hangszórók és a hordozhatóság nem jár kéz a kézben, hiszen Wi-Fi kapcsolatra van szükség ahhoz, hogy csatlakozva a rendszer többi eleméhez a készülék a zeneszámokat sorra lejátssza, ám ez hamar lemeríti az akkumulátort – a Sony ügyesen megoldotta ezt a problémát. A készülékben elég hely van egy olyan aksinak, ami lehetővé teszi, hogy egész nap élvezhesse akár a szabadban is a napsütést és a zeneszót.

Az  SRS-X77-be épített Wi-Fi lehetőséget ad arra, hogy a helyi hálózathoz csatlakozzon, továbbá más Sony  multiroom hangszóróhoz, de DLNA és Airplay támogatást is nyújt, így vezeték nélkül tölthet le tartalmat iOS vagy Android rendszerű okostelefonról, PC vagy NAS eszközről, illetve a Google Casthoz vagy Spotify-hoz kapcsolódva online streaming szolgáltatásokról. Ki is viheti a házból a hangsugárzót, s Bluetooth vagy NFC segítségével gyorsan csatlakoztathatja egy kompatibilis eszközhöz. De van egy 3.5 mm-es audio jack bemenete is.

A hangzás is remek: mély és részletgazdag. Technológiai fejlesztéseinek köszönhetően a magas frekvenciák sem vesznek el, amely az MP3 vagy streaming minőség lejátszásakor másutt elő szokott fordulni. Az SRS-X77 két 46 mm-es teljes hangtartományú hangszórót és egy 62 mm-es mélynyomót rejt magában, passzív kétutas rendszerrel. 40 W kimenő teljesítményt biztosít, a Sony S-Master digitális erősítőjének segítségével.

A szögletes dizájn lekerekített szélekkel, csillogó fekete vázzal, ezüst (vagy fehér) hangszóró borítással nagyon sonys, a készülék olyan, mint az egy évvel korábban piacra dobott SRS-X9, csak karcsúbb változatban. Sőt, a teljes → multiroom seregnek hasonló a dizájnja, így szépen illenek egymáshoz, és jól mutatnak a szobában.

A készülék érintés érzékeny kontrollal irányítható. Hozzácsatolhatjuk a Sony hangprojektorunkhoz, hangállványunkhoz, micro Hi-Fihez vagy házimozi vevőnkhöz, mint extra hangszórót, s a Sony Songpal app segítségével irányíthatjuk. Az applikáció használata nagyon egyszerű: ikonok jelenítik meg mindegyik hangszórót, és csak szimplán behúzzuk, amit szeretnénk, vagy kidobjuk, amit nem, s máris megkreáltuk az aktuális hangszóró csoportunkat.