WH1000XM3AG8

Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
Sony SmartWatch 3
Okosórák legokosabbja...

 

Beépített GPS-ével és csinos új fém külsejével a → Sony SmartWatch 3 okosórája legszigorúbb kritikusait is lenyűgözte. Az egyik legjobban összerakott smartwatchnak tartják, így nem csoda, hogy rendszeresen a toplisták élére kerül. De nézzük meg közelebbről, mit tud ez a készülék. 

Külsejében inkább sportos, mint elegáns, de nagyon kényelmes és könnyű viselet, éppen úgy, ahogy egy kedvenc futónadrág és –cipő. Remekül passzol is hozzájuk, sőt, elengedhetetlen társ a futásban, GPS kapcsolatának köszönhetően ugyanis pontosan végigköveti az utat. Ráadásul úgy, hogy az okostelefon otthon is hagyható.

Az Android Wear egy új frissítésének köszönhetően a vezetéknélküli fejhallgatók is szépen az órához csatlakoztathatók, így ki-ki a zenéről is gondoskodhat futás közben, ugyancsak okosmobil nélkül.

Számos kijelzőtípus beállítható, így az okosóra külseje személyre is szabható. A kijelző 1.6 hüvelykes, 320 x 320 felbontású, LCD – ha rásüt a nap, is jól olvasható. Az okosórák közül elsőként beépített NFC és Wi-Fi-csatlakozást is kínál, s bár jelenleg ez nem túl kihasználható opció, az Android Wear várható fejlesztéseire számítva egy jövőorientáltan megalkotott, s így hosszú távon is jól működő okosórát vásárolhatunk, ha a Sony készülékét választjuk.A Sony SmartWatch 3 4GB tárhellyel rendelkezik, és egy quad-core 1.2GHz Arm A7 processzor hajtja, amely kifejezetten erősnek számít a mezőnyben. Garantáltan nem talál majd olyan appot, ami akadozna ezen a készüléken.

A smartwatch egy 420mAh elemmel működik, ami két napos használatot is garantál, mielőtt újra kellene tölteni, és a töltés is kényelmesen, egy micro USB segítségével megoldható. A készülék egyedülállóan vízálló: harminc percet bír egy méteres mélységig. Mindez a beépített GPS-szel, Wi-Fi-vel együtt egy funkcionalitásában páratlan készüléket takar, amely most már nemcsak műanyag, de sportosan elegáns fémszíjjal is megvásárolható.