WH1000XM3AG8

Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
Sony h.ear on MDR-100AAP
Trendi Sony fejhallgató karácsonyra


Kényelem. Kiegyensúlyozott és természetes hangzás. Merész színválaszték. Cserélhető kábel. Egygombos távirányító. Címszavakban ez a Sony h.ear on MDR-100AAP.


Ha akar egy teljes méretű és teljes értékű fejhallgatót, de nem akarja, hogy az orránál fogva vezessék, amikor fizetni kell érte – nos, a legjobb, ha a → Sony h.ear on MDR-100AAP mellett teszi le a voksát.


Nem filléres fejhallgató, de olcsóbb, mint egy hasonló képességű Seinheiser vagy Audio-Technica modell. Ami különösen előnyössé teszi, az a kényelem. Igazán könnyű a súlya, a párnái remekül simulnak a fülre, órák múlva sem kényelmetlenek, és a pántja még a szemüvegeseket se zavarja.

Trendi viselet utcára, vonatra, metróra – s persze otthonra is. A klasszikus forma merész – krómvörös, sárga, türkizkék, narancssárga és fekete színekkel – párosul.  A Sony megszokott klasszikus vonalvezetése és merész színek nagyon erős kombinációt alkotnak.

A Sony minőségi hangzást ránézésre a Hi-Res Audio logó jelzi. A fejhallgatóban két 40 mm-es hangszóró lapul, a membránok titánbevonatot kaptak, így csökkentve a nem kívánt rezgéseket s érve el a kristálytiszta hangzást, és a pontos basszusokat. A szett érzékenysége 103 dB/mW, frekvencia átvitele 5 Hz és 60 000 Hz közötti, impedanciája 24 Ω, a zajterhelhetősége 1500 mW. Tiszta és gazdag a hangzása. Utazás közben tökéletesen elegendő az ereje és dinamikája.

Az amúgy könnyedén eltávolítható vagy cserélhető kábelen található egy távvezérlő gomb és mikrofon, ezek segítségével a fejhallgató headsetként is használható, vagyis telefonhívásokhoz is alkalmas. A vezérlő gomb pedig megkönnyíti a zenehallgatást, hisz gombnyomásra tart szünetet vagy ugrik egy számot.