Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
Sony Bravia Android


5 dolog, amiben a Bravia Android felülmúlhatatlan 
 
 
A Sony Bravia Android TV nem olcsó, de nem is túlárazott. Ami biztos, hogy megéri a pénzét... 


 
 
A Sony elsőként lépett piacra egy olyan Google Android tévével, amely MediaTek SOCs támogatással rendelkezik. Bár nem új az az elgondolás, hogy a Google Search és a Youtube app alkalmazásával a felhasználók böngészhetnek és online videókat nézhetnek a televízió képernyőjén, és android dobozok, illetve hardver eszközök segítségével már ezidáig is működött. A Sony Bravia Android TV azonban úttörő a tekintetben, hogy már kifejezetten az android tv koncepciójával készült, vagyis a korábbi gyakorlattal ellentétben nem az alapvetően mobil rendszerekre készült Android operációs rendszert adaptálták nagyobb képernyőre. Ebből következően pedig nagyszerű felhasználói élményt is nyújt. 
 
 
1. Az Android csúcsra jár

 
Mivel az Android a rendszer alapja, ezért a tévén nem úgy jelennek meg az applikációk mint az okostelefonokon szoktak, csupán nagyobb méretben. Itt a rendszert jól megtervezve és végiggondolva kifejezetten nagy képernyős felületre alkották meg. S mivel felismerték, hogy a hagyományos távirányító nem éppen a legjobb módszer az appok kezeléséhez, bevezették a hangkontroll irányítást is. Ami elképesztően jól működik.
 
 
2. A távirányító, ami kattintani is tud

 
A Bravia Android TV emellett nemcsak hagyományos távirányítóval, hanem touchpados távírányítóval is rendelkezik, amit kifejezetten arra terveztek, hogy klikkelni is tudjon, hiszen itt az Android felületet kezelni is kell, és nem pusztán a csatornákat váltogatni, mint egy hagyományos televízió készüléken. Ráadásul az okostelefonod vagy tableted is rákötheted a tévére, és használhatod az óriás képernyőt és a szupertávirányítót a navigáláshoz. Nem csoda, hogy a hagyományos távirányító sokszor a dobozban marad…
 
 
3. Kinek kell a Live TV? 

 
Ha YouTube videót szeretnél nézni, azt egy kellemes (8mbps+) szélessávú kapcsolaton teheted, a vizuális élmény pedig sokkal-sokkal jobb, mint amihez egy átlagos kábel tv nézője hozzászokott. Hozzáférsz a Google Movies fimjeihez is, és a Play Store-ból HD minőségű filmeket vásárolhatsz és nézhetsz.
 
 
4. Full smart TV

 
Minden értelemben okostévé a Bravia Android – ez pedig alapvetően az Android rendszerből fakad. Vagyis hozzáadhatsz appokat, beállíthatod a kedvenc műsoraid, más eszközökről másolhatsz és tölthetsz le tartalmakat, illetve váltogathatsz a különböző alkalmazások között.  
 
 
5. Nagyszerű kép- és hangminőség 

 
A készülék FullHD 1080p TRILUMINOS kijelzővel rendelkezik, amit a Sony X-Reality PRO Picture Motor működtet. A képminőség még az internetről letöltött tartalmak esetén is kiváló, bár a 720p-nél kisebb tartalmak esetén már nem tudja a tökéletes vizuális élményt nyújtani. A 10w hangszórók és a Dual Acoustic Duct mélynyomó gondoskodik a hangélményről, nagyon szépen megjelenítve a mélységeket – az egyik legjobb hangminőségű televízióvá emelve a Sony Bravia Androidot.

 

 

 Top televíziók Top fényképezőgépek 
Top fej- fülhallgatók Sony hírek Én és a Sony
         
KD-65AF9 Master OLED TV Sony Alpha 7 III WH-1000XM3 Xperia 10 Plus - Újdonság ! Miért vegyek 4K tévét? 
KD-55AF9 Master OLED TV Sony Alpha 7 II WI-1000X  Xperia 10 - Újdonság !   Mikor vásároljunk kamerát?
  Sony Alpha 7R II WF-1000X  Xperia L3 - Újdonság !   
KD-65XF9005 4K HDR TV Sony Alpha 6500 WF-SP700N   Xperia. Hogyan válasszak?
KD-55XF9005 4K HDR TV Sony Alpha 6400 Wi-SP600N    Online vásárlás biztonságosan
  Sony Alpha 6300 MDR-1AM2  Újdonságok:  Profi akciófelvételek
  Sony Alpha 6000 MDR-XB950N1 SEL-135F18GM Fotózás okostelefonnal
KD-55XF8505 4K HDR TV  DSC-RX100M6 MDR-EX650AP SEL-24F14GM Utazás Cyber-Shottal
KD-55XF7596 4K HDR TV  DSC-RX100M5 MDR-EX450AP  SEL-1224G   
KD-49XF8096 4K HDR TV  DSC-HX90V MDR-EX155AP   SEL-1635GM