WH1000XM3AG8

Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
Sony Bravia Android


5 dolog, amiben a Bravia Android felülmúlhatatlan 
 
 
A Sony Bravia Android TV nem olcsó, de nem is túlárazott. Ami biztos, hogy megéri a pénzét... 


 
 
A Sony elsőként lépett piacra egy olyan Google Android tévével, amely MediaTek SOCs támogatással rendelkezik. Bár nem új az az elgondolás, hogy a Google Search és a Youtube app alkalmazásával a felhasználók böngészhetnek és online videókat nézhetnek a televízió képernyőjén, és android dobozok, illetve hardver eszközök segítségével már ezidáig is működött. A Sony Bravia Android TV azonban úttörő a tekintetben, hogy már kifejezetten az android tv koncepciójával készült, vagyis a korábbi gyakorlattal ellentétben nem az alapvetően mobil rendszerekre készült Android operációs rendszert adaptálták nagyobb képernyőre. Ebből következően pedig nagyszerű felhasználói élményt is nyújt. 
 
 
1. Az Android csúcsra jár

 
Mivel az Android a rendszer alapja, ezért a tévén nem úgy jelennek meg az applikációk mint az okostelefonokon szoktak, csupán nagyobb méretben. Itt a rendszert jól megtervezve és végiggondolva kifejezetten nagy képernyős felületre alkották meg. S mivel felismerték, hogy a hagyományos távirányító nem éppen a legjobb módszer az appok kezeléséhez, bevezették a hangkontroll irányítást is. Ami elképesztően jól működik.
 
 
2. A távirányító, ami kattintani is tud

 
A Bravia Android TV emellett nemcsak hagyományos távirányítóval, hanem touchpados távírányítóval is rendelkezik, amit kifejezetten arra terveztek, hogy klikkelni is tudjon, hiszen itt az Android felületet kezelni is kell, és nem pusztán a csatornákat váltogatni, mint egy hagyományos televízió készüléken. Ráadásul az okostelefonod vagy tableted is rákötheted a tévére, és használhatod az óriás képernyőt és a szupertávirányítót a navigáláshoz. Nem csoda, hogy a hagyományos távirányító sokszor a dobozban marad…
 
 
3. Kinek kell a Live TV? 

 
Ha YouTube videót szeretnél nézni, azt egy kellemes (8mbps+) szélessávú kapcsolaton teheted, a vizuális élmény pedig sokkal-sokkal jobb, mint amihez egy átlagos kábel tv nézője hozzászokott. Hozzáférsz a Google Movies fimjeihez is, és a Play Store-ból HD minőségű filmeket vásárolhatsz és nézhetsz.
 
 
4. Full smart TV

 
Minden értelemben okostévé a Bravia Android – ez pedig alapvetően az Android rendszerből fakad. Vagyis hozzáadhatsz appokat, beállíthatod a kedvenc műsoraid, más eszközökről másolhatsz és tölthetsz le tartalmakat, illetve váltogathatsz a különböző alkalmazások között.  
 
 
5. Nagyszerű kép- és hangminőség 

 
A készülék FullHD 1080p TRILUMINOS kijelzővel rendelkezik, amit a Sony X-Reality PRO Picture Motor működtet. A képminőség még az internetről letöltött tartalmak esetén is kiváló, bár a 720p-nél kisebb tartalmak esetén már nem tudja a tökéletes vizuális élményt nyújtani. A 10w hangszórók és a Dual Acoustic Duct mélynyomó gondoskodik a hangélményről, nagyon szépen megjelenítve a mélységeket – az egyik legjobb hangminőségű televízióvá emelve a Sony Bravia Androidot.