WH1000XM3AG8

Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
Sony BDV-N5200W házimozi rendszer
Sony házimozi a családnak

Nagyszerű és megbízható teljesítményt nyújt, remekbeszabott, jól kihasználható funkciókkal, s mindez megfizethető áron elérhető. A BDV-N5200W pompás karácsonyi meglepetés a családnak… és élmény…


A Sony  BDV-N5200W egy fantasztikus minden egyben csomagot kínál, amely minden igényt kielégítően tudja hozni a házimozi élményt. A rendszer egy Blu-ray lejátszót, öt kompakt hangszórót, egy vezeték nélküli mélysugárzót és egy 5.1ch erősítőt tartalmaz, és a legújabb okos alkalmazásokkal is fel van szerelve. Már csak egy tévére van szükség, s indulhat a mozizás.


Feltűnően precíz, kristálytiszta a hangzás, a hang élőnek tűnik és részlet gazdag. A hangszórók szépen megtervezettek, kicsik és könnyedén elhelyezhetők a szobában. Ha a hátsó hangszórókat közvetlenül a kanapénk mögé helyezzük, egyedülállóan jó térhatású hangot élvezhetünk. A vezeték nélküli mélysugárzót pedig könnyedén eldughatjuk valamely sarokba, és meg is feledkezhetünk róla, magabiztosan hozza, amit kell: a mély és energikus hangzást. Nézzünk bár mozifilmet, tv-showt, kvízműsort vagy zenés műsort, vagy hallgassunk zenét, mind nagyon jól fog szólni, még visszafogott hangerőn is. Ez különösen igaz a dialógusokra: a beszédhangok nagyon jól kivehetők, még akkor is, ha halkra állítjuk a készüléket.

:: Itt választhat a Sony házimozi rendszerek közül

A hangzásvilága mellett a BDV-N5200W képminősége is kiemelkedő: szép, tiszta, stabil minőségű képeket produkál, amelyeken minden apró részlet kivehető a hajszálaktól a színárnyalatokig. A színek mélyek és élénkek, de természetes tónusúak, s a feketéi is mélyek. A régi tartalmak (DVD, standard-definition) is nagyon jó képminőségben nézhetők.
A Blu-ray lejátszó Full HD és 3D tartalmak lejátszására is alkalmas, továbbá 4K felskálázásra, és a ritka DSD, illetve SACD formátumokat is támogatja.

A rendszer beállítása meglehetősen könnyű: a kábelbemeneteknél színkódok segítenek abban, melyik hangszórót hova kell bedugni, a hátsó hangszórókat egy külön erősítőhöz tudjuk csatlakoztatni, amit könnyedén elrejthetünk a szoba hátsó részében, így nem kell túl sok kábellel bajlódnunk. A menü gyorsan és könnyen navigálható, s a távirányító is szépen kézbe illik, és logikusan elrendezett gombokat tartalmaz.

A SideView applikáció, amely ingyenesen letölthető iOS és Android rendszerű okos készülékre is, részletes elektronikus program útmutatót tartalmaz, s emellett tv információkat, és könnyű hozzáférést biztosít további okos alkalmazásokhoz.

Kábeles és beépített wi-fi csatlakozási lehetőségének köszönhetően közvetlenül tölthetünk le zenét és videót, elsőként például a Sony Entertainment Networkről. De Bluetooth, NFC és DLNA is rendelkezésünkre áll. Az okos appok között megtaláljuk többek között a YouTube-ot és a Netflixet is. S természetesen okostelefonról, tabletről, laptopról vagy akár NAS eszközről is tehetünk át tartalmakat a Sony rendszerünkbe. Két HDMI bemenet, egy HDMI kimenet, egy optikai bemenet, USB port és egy pár RCA dugó is része a rendszernek.