Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
A legjobb PS4 játékok


A legjobb PlayStation 4 játékok az ünnepekre
 

A játékfejlesztők őrületes tempóban dolgoztak az elmúlt két évben, és számos nagyszerű játékkal örvendeztették meg a → Sony Playstation 4 boldog tulajdonosait. Most sorra vesszük, melyek a legjobb új játékok.


Toplistánk nem is lehetne aktuálisabb, nemcsak azért, mert a legújabb játékok közül válogattunk, de azért is, mert hisz melyik időszak lehetne alkalmasabb arra, hogy félrevonulva a Playstationnel kipróbáljuk ezeket az új játékokat, mint a téli ünnepek ideje? Íme, a felhozatal…

1. Grand Theft Auto (GTA) V


Ez nem csak egy szimulációs játék, amelyben bűnözők szerepébe bújva gondosan kitervelt gaztetteket kell véghezvinni. Ez egy valódi akció-kaland videojáték, amely az egyik legjobb golfjáték, tenisz szimuláció, jóga tábor és autóverseny is egyben…

Három választható szerepből, így három teljesen eltérő perspektívából ismerhetjük meg az elképesztően jól összerakott Los Santos városának sötét oldalát. A multiplayer opciónak köszönhetően barátainkat is meghívhatjuk egy közös játékra.

2. The Last Of Us Remastered

Maradunk az akció-kaland video tematikánál, de most egy poszt-apokaliptikus vízióba csöppenve. A zombikkal benépesített túlélőhorror játékok közül azonban a The Last of Us messze a legjobb – volt: egészen a továbbfejlesztett verzió megjelenéséig, amely sokkal brutálisabb, élethűbb és magával ragadóbb, mint elődje, és mint bármely másik konkurens játék.

A vizuális megjelenés szinte tökéletes. A hangulat sötétebb, a romos környezet hátborzongatóbb, s Joel és a fertőzésre immunis fiatal Ellie története szinte odaszegez a képernyőhöz. Nem ritka, hogy még a kontroller is kiesik a kezünkből…

3. Bloodborne

Ez nem egy sima videojáték. Ez a profik terepe. Nehézségében rejlik a fő vonzereje: itt nincs szájbarágós útmutatás, s csupán egy-egy mondatos pop-up szöveges segítséget kap a játékos. Magának kell felmérnie az ellenséget, monitoroznia támadási mintázatokat és időzíteni a saját akcióit. Ahogyan magának kell összeillesztenie a történet apró részleteit is.

A sikerélmény azonban – pontosan a játék nehézségéből fakadóan – óriási, így ez a játszma meglehetősen addiktív lehet. A történet itt is poszt-apokaliptikus, ám nem a jövőben, hanem egy 19. századi miliőben zajlik, vérfarkasokkal és hasonló szörnyekkel teletűzdelve. A hangulat pedig – a nagyszerű audiovizuális felépítésnek köszönhetően – egyenesen hátborzongató.

4. Batman: Arkham Knight

Miért jó ez a játék? Nos, ez egy Batman-szimulátor. Ami pedig azt jelenti, hogy végre Batman bőrébe bújhatunk! Vezethetjük a Batmobilt és összességében megkapjuk a teljes szuperhős-csomagot, gyönyörű környezetbe helyezve, amely visszaadja a sztori sötét hangulatát.

Mégis, kívülről is láthatjuk magunkat, köszönhetően annak, hogy a játék harmadik személy perspektívájából követi az eseményeket. Gotham City vizuális megjelenítése zseniálisra sikerült, és az alkotók egy új főgonosszal tették még izgalmasabbá a játékot.

Batman-rajongóknak kötelező, de akik csak egy kicsit is szeretik e szuperhős figurát, azoknak is megér egy próbát. Már az is borzongató érzés, ha csak egy háztetőn állva nézzük, hogyan csapdossa a szél a hátunk mögött a Batman-köpenyünket…

5. Destiny

Egy igazi sci-fi játék, amely a bolygónkat körülölelő galaxisban játszódik, s a saját karakterünk pozíciójába helyezkedve alakulhatunk át a zöldfülű újoncból újabb és újabb képességeket szerezvén és azokat fejlesztvén négyféle fő fegyver segítségével a Föld s a világ megmentőjévé.

A karaktereket három típusból választhatjuk ki, s aztán kedvünkre alakíthatjuk, személyre szabhatjuk. A játék középpontjában a harc, pontosabban a lövöldözés áll, s több játékosra tervezték: a nehezebb feladatok-küldetések teljesítéséhez szükség van – barátok vagy újonnan megismert játékostársak – segítségére. 

 

 

 Top televíziók Top fényképezőgépek 
Top fej- fülhallgatók Sony hírek Én és a Sony
         
KD-65AF9 Master OLED TV Sony Alpha 7 III WH-1000XM3 Xperia 10 Plus - Újdonság ! Miért vegyek 4K tévét? 
KD-55AF9 Master OLED TV Sony Alpha 7 II WI-1000X  Xperia 10 - Újdonság !   Mikor vásároljunk kamerát?
  Sony Alpha 7R II WF-1000X  Xperia L3 - Újdonság !   
KD-65XF9005 4K HDR TV Sony Alpha 6500 WF-SP700N   Xperia. Hogyan válasszak?
KD-55XF9005 4K HDR TV Sony Alpha 6400 Wi-SP600N    Online vásárlás biztonságosan
  Sony Alpha 6300 MDR-1AM2  Újdonságok:  Profi akciófelvételek
  Sony Alpha 6000 MDR-XB950N1 SEL-135F18GM Fotózás okostelefonnal
KD-55XF8505 4K HDR TV  DSC-RX100M6 MDR-EX650AP SEL-24F14GM Utazás Cyber-Shottal
KD-55XF7596 4K HDR TV  DSC-RX100M5 MDR-EX450AP  SEL-1224G   
KD-49XF8096 4K HDR TV  DSC-HX90V MDR-EX155AP   SEL-1635GM